PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای استفاده از جی دانلود

JAGVAR22
08-13-2011, 02:49 PM
سلام.
من جی دانلود رو نصب کردم و یه فایل هم آپلود کردم، میخواستم بدونم چطوری می شه لینکش رو توی سایت قرارداد؟
اگه کسی آموزشش رو داره لطفا لینکش رو بده.
با تشکر

torghoundy
08-13-2011, 04:05 PM
سلام
جی دانلود یک پلاگین تحت نام content plugin داره که اگر اون رو نصب کنید ، از طریق ویرایشگر مطلب می تونید به فایلتون لینک بدید.
در غیر اینصورت یک آیتم منو از طریق مدیریت منو بسازید و اون رو به جی دانلود لینک کنید.

JAGVAR22
08-14-2011, 07:53 AM
میشه یه مثال بزنید که چه طوری لینک کنم.

safajuy
08-14-2011, 08:01 AM
میشه یه مثال بزنید که چه طوری لینک کنم.
درود
ابتدا پلاگين رو نصب و فعال كنيد.
به مديريت جی دانلود بريد و در بخش دانلود يك فايل اضافه كنيد.
به مديريت مطالب بريد و يك مطلب ايجاد كنيد.
در زير ويرايشگر دكمه ای قرار دارد كه مربوط به كامپوننت جی دانلود هست. اون دكمه رو بزنيد و فايل خودتون رو انتخاب كنيد.
به همين سادگی!
موفق باشيد

JAGVAR22
08-14-2011, 09:01 AM
مرسی.
میشه یه مثال هم برای لینک منو به جی دانلود بزنید.

torghoundy
08-14-2011, 09:04 AM
سلام

یک آیتم منو از طریق مدیریت منو بسازید و اون رو به جی دانلود لینک کنید.
در بخش مدیریات آیتم های منو روی جدید کلیک کنید و یک آیتم از نوع jdownload بسازید.

JAGVAR22
08-14-2011, 09:34 AM
دم همتون گرم. کارم را افتاد.
فقط یه سوال دیگه. تو تنضیماتش نوشته "حداكثر اندازه فايل همانطور كه در PHP.ini تعريف شده است: 2M " میشه اینو زیادش کرد؟ در ضمن من دارم با wamp کار می کنم.

torghoundy
08-14-2011, 09:47 AM
سلام
اگر در هاست باشید باید به مدیر هاست اطلاع بدید تا این مقدار رو براتون زیاد کنند ، اما در ومپ:
روی ایکن ومپ در منوی استارت کلیک کنید ، و از منوی PHP گزینه PHP.ini رو انتخاب کنید ، محتواتش رو در notepad++ کپی کنید و با ctrl+g به خط 603 برید و کد upload_max_filesize = 2M رو به مقدار دلخواهتون تغییر بدید ، یعنی به جای عدد 2 که نشانگر دو مگابایت هست ، عدد دلخواه رو بدید.