سلام.
من جی دانلود رو نصب کردم و یه فایل هم آپلود کردم، میخواستم بدونم چطوری می شه لینکش رو توی سایت قرارداد؟
اگه کسی آموزشش رو داره لطفا لینکش رو بده.
با تشکر

سلام.
من جی دانلود رو نصب کردم و یه فایل هم آپلود کردم، میخواستم بدونم چطوری می شه لینکش رو توی سایت قرارداد؟
اگه کسی آموزشش رو داره لطفا لینکش رو بده.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جی دانلود یک پلاگین تحت نام content plugin داره که اگر اون رو نصب کنید ، از طریق ویرایشگر مطلب می تونید به فایلتون لینک بدید.
در غیر اینصورت یک آیتم منو از طریق مدیریت منو بسازید و اون رو به جی دانلود لینک کنید.
میشه یه مثال بزنید که چه طوری لینک کنم.
درودنوشته اصلی توسط JAGVAR22 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ابتدا پلاگين رو نصب و فعال كنيد.
به مديريت جی دانلود بريد و در بخش دانلود يك فايل اضافه كنيد.
به مديريت مطالب بريد و يك مطلب ايجاد كنيد.
در زير ويرايشگر دكمه ای قرار دارد كه مربوط به كامپوننت جی دانلود هست. اون دكمه رو بزنيد و فايل خودتون رو انتخاب كنيد.
به همين سادگی!
موفق باشيد
مرسی.
میشه یه مثال هم برای لینک منو به جی دانلود بزنید.
سلام
در بخش مدیریات آیتم های منو روی جدید کلیک کنید و یک آیتم از نوع jdownload بسازید.یک آیتم منو از طریق مدیریت منو بسازید و اون رو به جی دانلود لینک کنید.
دم همتون گرم. کارم را افتاد.
فقط یه سوال دیگه. تو تنضیماتش نوشته "حداكثر اندازه فايل همانطور كه در PHP.ini تعريف شده است: 2M " میشه اینو زیادش کرد؟ در ضمن من دارم با wamp کار می کنم.
سلام
اگر در هاست باشید باید به مدیر هاست اطلاع بدید تا این مقدار رو براتون زیاد کنند ، اما در ومپ:
روی ایکن ومپ در منوی استارت کلیک کنید ، و از منوی PHP گزینه PHP.ini رو انتخاب کنید ، محتواتش رو در notepad++ کپی کنید و با ctrl+g به خط 603 برید و کد upload_max_filesize = 2M رو به مقدار دلخواهتون تغییر بدید ، یعنی به جای عدد 2 که نشانگر دو مگابایت هست ، عدد دلخواه رو بدید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)