توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست کامپوننت اعلام نمرات
JAGVAR22
08-26-2011, 06:59 PM
سلام.
آیا کامپوننتی برای اعلام نمرات وجود داه؟
با تشکر.
alonac
08-26-2011, 07:54 PM
سلام، لطفا بيشتر توضيح بديد كه نياز شما چيست؟
مهدی.
08-26-2011, 09:12 PM
سلام
برای اعلام نمرات کامپوننتی رو تیم جومینا ارائه کردن با عنوان مدرسه ! شاید بتونید برای این منظور استفاده کنید. البته ما هیچ مسئولیتی در قبال استفاده شما از این کامپوننت قبول نمیکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
rahnamafard
08-26-2011, 11:04 PM
سلام
برای اعلام نمرات کامپوننتی رو تیم جومینا ارائه کردن با عنوان مدرسه ! شاید بتونید برای این منظور استفاده کنید. البته ما هیچ مسئولیتی در قبال استفاده شما از این کامپوننت قبول نمیکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
لینک دانلود:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همراه با آموزش جومینا
JAGVAR22
08-27-2011, 05:37 AM
سلام، لطفا بيشتر توضيح بديد كه نياز شما چيست؟
سلام به همه.
ببینید من چیزی می خوام که معلم بتونه نمره ها رو با یوزر و پسورد خودش وارد کنه و نتونه نمره های سایر درسها رو که مربوط به خودش نیست دستکاری کنه یا ببینه . هر دانش آموز هم بتونه فقط نمره های مربوط به خودش رو ببینه.
JAGVAR22
08-27-2011, 05:47 AM
سلام
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این کامپوننتی که شما گفتید و جناب rahnamafard (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز هم لینکش رو قرار دادن قبلا نصب کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد. ولی فکر کنم برای ورژن 1.5 باشه. وقتی من نصب کردم به جای اسم کامپوننت این این "2011-08-26-14-40-23" رو میاره و وقتی روش کلیک می کنم یه صفحه خالی باز می کنه.
alonac
08-27-2011, 05:51 AM
سلام، فكر كنم بهترین کار استفاده از کامپوننت cb است.
JAGVAR22
08-27-2011, 05:57 AM
سلام، فكر كنم بهترین کار استفاده از کامپوننت cb است.
میشه بگید که این کامپوننت دقیقا چه امکاناتی داره؟
rahnamafard
08-27-2011, 06:03 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این توضیحات سایت سازنده
امکانات:
قابلیت کار با جوملا و مامبو
قابلیت توسعه فرم ثبت نام در جهت دریافت اطلاعات بیشتر
قابلیت تعریف فیلدهای مختلف
ماژول CB login تصویر کاربر ، قابلیت لینک به پروفایل و لینک به پیغام خصوصی را دارد
ماژول CB Moderation جهت مدیریت در بخش کاربری
ماژول CB Online امکان نمایش کاربران آنلاین را محیا می سازد
ماژول CB Content آیتم های منوی CB را نمایش می دهد
قابلیت ایجاد لیست های مختلف کاربری
قابلیت اتصال به سایر کاربران
JAGVAR22
08-27-2011, 06:12 AM
فکر کنم این یه جامعه ساز باشه من یه چیز ساده تر می خواستم و لی اگه پیدا نشه فکر کنم میشه با این یه کارایی کرد کرد .
rahnamafard
08-27-2011, 06:13 AM
فکر کنم این یه جامعه ساز باشه من یه چیز ساده تر می خواستم و لی اگه پیدا نشه فکر کنم میشه با این یه کارایی کرد کرد .
شما امکانات خواستید و توضیح بیشر که خدمتتون عرض کردم.
تصمیم با خودتونه
safajuy
08-27-2011, 09:04 AM
برای ارسال نمره معلم بايد وارد بخش مديريت بشه
به همين خاطر بايد دسترسی admin داشته باشه.
اين دسترسی برای معلمين يك مقدار زياده !! چون به مطالب و افزونه ها دسترسی دارند و با اين تعداد زياد معلمين، سايت به انفصال كشيده خواهد شد
از طرفی هر وقت سايتتون آف بشه سيستم اعلام نمرات هم آف ميشه.
پيشنهادمی كنم از يك سيستم ديگه و غير جوملایی استفاده كنيد و بخش سايت و اعلام نمرات رو جدا كنيد
اين سيستم هم بصورت رايگان تواينترنت هست وهم بصورت تجاری و اپن سورس.
اين نمونه رو بهتون پيشنهاد می كنم اميدوارم مفيدواقع بشه
موفق و مؤيد باشيد
JAGVAR22
08-27-2011, 10:45 AM
برای ارسال نمره معلم بايد وارد بخش مديريت بشه
به همين خاطر بايد دسترسی admin داشته باشه.
اين دسترسی برای معلمين يك مقدار زياده !! چون به مطالب و افزونه ها دسترسی دارند و با اين تعداد زياد معلمين، سايت به انفصال كشيده خواهد شد
از طرفی هر وقت سايتتون آف بشه سيستم اعلام نمرات هم آف ميشه.
پيشنهادمی كنم از يك سيستم ديگه و غير جوملایی استفاده كنيد و بخش سايت و اعلام نمرات رو جدا كنيد
اين سيستم هم بصورت رايگان تواينترنت هست وهم بصورت تجاری و اپن سورس.
اين نمونه رو بهتون پيشنهاد می كنم اميدوارم مفيدواقع بشه
موفق و مؤيد باشيد
از همه دوستان ممنونم که جواب می دن.
تعدا معلم ها 5 تاست. به همین دلیل فکر نکم اذیت کنه. و باید حتما از یه سیستم جوملایی استفاده کنم.
مهدی.
08-27-2011, 11:19 AM
سلام
پس همان cb براتون خوبه.
اما شاید بتونید با استفاده از k2 هم اینکار را انجام دهید !
بستگی به شما و دانش شما و تجربتون داره.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.