سلام.
آیا کامپوننتی برای اعلام نمرات وجود داه؟
با تشکر.

سلام.
آیا کامپوننتی برای اعلام نمرات وجود داه؟
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام، لطفا بيشتر توضيح بديد كه نياز شما چيست؟
سلام به همه.نوشته اصلی توسط alonac [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید من چیزی می خوام که معلم بتونه نمره ها رو با یوزر و پسورد خودش وارد کنه و نتونه نمره های سایر درسها رو که مربوط به خودش نیست دستکاری کنه یا ببینه . هر دانش آموز هم بتونه فقط نمره های مربوط به خودش رو ببینه.
سلام، فكر كنم بهترین کار استفاده از کامپوننت cb است.
میشه بگید که این کامپوننت دقیقا چه امکاناتی داره؟نوشته اصلی توسط alonac [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
برای اعلام نمرات کامپوننتی رو تیم جومینا ارائه کردن با عنوان مدرسه ! شاید بتونید برای این منظور استفاده کنید. البته ما هیچ مسئولیتی در قبال استفاده شما از این کامپوننت قبول نمیکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
لینک دانلود:نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همراه با آموزش جومینا
این کامپوننتی که شما گفتید و جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز هم لینکش رو قرار دادن قبلا نصب کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد. ولی فکر کنم برای ورژن 1.5 باشه. وقتی من نصب کردم به جای اسم کامپوننت این این "2011-08-26-14-40-23" رو میاره و وقتی روش کلیک می کنم یه صفحه خالی باز می کنه.نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این توضیحات سایت سازنده
امکانات:
قابلیت کار با جوملا و مامبو
قابلیت توسعه فرم ثبت نام در جهت دریافت اطلاعات بیشتر
قابلیت تعریف فیلدهای مختلف
ماژول CB login تصویر کاربر ، قابلیت لینک به پروفایل و لینک به پیغام خصوصی را دارد
ماژول CB Moderation جهت مدیریت در بخش کاربری
ماژول CB Online امکان نمایش کاربران آنلاین را محیا می سازد
ماژول CB Content آیتم های منوی CB را نمایش می دهد
قابلیت ایجاد لیست های مختلف کاربری
قابلیت اتصال به سایر کاربران
فکر کنم این یه جامعه ساز باشه من یه چیز ساده تر می خواستم و لی اگه پیدا نشه فکر کنم میشه با این یه کارایی کرد کرد .
علاقه مندی ها (Bookmarks)