توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قالب با آرتیستر طراحی شده ولی ارور میده
amirhosseinm777
09-30-2011, 08:09 AM
سلام
من قالب را با آرتیستیر طراحی کردم ، نصب کردم و اجرا شد ولی غیر از هیدر بقیه پیج نمایش داده نمیشه و زیر هیدر ارور میده ............
Fatal error: Call to a member function getMessageQueue() on a non-object in /home/raspinas/public_html/templates/3/functions.php on line 17
کلا با قالب های جوملا کلافه شدم ................. :(:cry:
مهدی.
09-30-2011, 08:24 AM
سلام
آرتستر یک نرم افزار تجاری است و ما نمیتوانیم از آن در این انجمن پشتیبانی نماییم ! لطفاً با پشتیبانی اصلی این نرم افزار مکاتبه نمایید !
جوملا قالبهای بسیاری دارد که میتوانید دانلود کنید و استفاده کنید! مشکل خاصی ندارند !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
amirhosseinm777
09-30-2011, 03:03 PM
خوووووووب از کجا میتونم قالب های مورد نظرم رو پیدا کنم که اینجا بتونم از پشتیبانیش استفده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگر بخوام یه قالب اختصاصی داشته باشم چجوری میتونم یکی بسازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vahid.exe
09-30-2011, 04:56 PM
سلام. ساخت قالب نیاز به دانش css و html داره و اگه تازه کار هستید یه خورده سخت هست واسه شما !
قالب هایی که در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>قالب-های-جوملا-1-7.html) هستن رو نگاه کنید . شاید بدردتون خورد .
قالب فارسی جوملا 1.7 موجود هست و فک کنم با یه سرچ در نت بتونید پیدا کنید .
راستی قالب های این قسمت هم نیگاه کنید چون اکثرا rtl هستند و فقط کافی هست فونتشون رو درست کرد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
amirhosseinm777
10-01-2011, 06:54 AM
سلام. ساخت قالب نیاز به دانش css و html داره و اگه تازه کار هستید یه خورده سخت هست واسه شما !
قالب هایی که در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>قالب-های-جوملا-1-7.html) هستن رو نگاه کنید . شاید بدردتون خورد .
قالب فارسی جوملا 1.7 موجود هست و فک کنم با یه سرچ در نت بتونید پیدا کنید .
راستی قالب های این قسمت هم نیگاه کنید چون اکثرا rtl هستند و فقط کافی هست فونتشون رو درست کرد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی واقعا هیچ نرم افزاری (مثل آرتیستیر) پیدا نمیشه که بشه باهاش قالب اختصاصی واسه جوملا ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟
(آرتیستیر هم که اینجا کسی دربارش یا چیزی نمیدونه یا اگه بدونه میگه این نرم افزار تجاریه و اینجا جای بحث رویش نیست :()
آیا با نرم افزارهای FrontPage یا Adobe DreemWeawer میشه واسه جوملا قالب ساخت؟؟؟؟؟؟ نکنه بحث درباره اینا هم اینجا امکان نداره ؟؟؟؟؟؟
:cry::cry::cry:
hamidy
10-01-2011, 07:45 AM
آیا با نرم افزارهای FrontPage یا Adobe DreemWeawer میشه واسه جوملا قالب ساخت؟؟؟؟؟؟ نکنه بحث درباره اینا هم اینجا امکان نداره ؟؟؟؟؟؟
:cry::cry::cry:
سلام
برای طراحی قالب باید دانش Html , CSS داشته باشید. اگر با این موارد مشکلی ندارید می تونید از نرم افزارهای که ذکر کردید هم استفاده کنید.
در پناه حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.