-
قالب با آرتیستر طراحی شده ولی ارور میده
سلام
من قالب را با آرتیستیر طراحی کردم ، نصب کردم و اجرا شد ولی غیر از هیدر بقیه پیج نمایش داده نمیشه و زیر هیدر ارور میده ............
Fatal error: Call to a member function getMessageQueue() on a non-object in /home/raspinas/public_html/templates/3/functions.php on line 17
کلا با قالب های جوملا کلافه شدم ................. 
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-30-2011 08:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آرتستر یک نرم افزار تجاری است و ما نمیتوانیم از آن در این انجمن پشتیبانی نماییم ! لطفاً با پشتیبانی اصلی این نرم افزار مکاتبه نمایید !
جوملا قالبهای بسیاری دارد که میتوانید دانلود کنید و استفاده کنید! مشکل خاصی ندارند !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
خوووووووب از کجا میتونم قالب های مورد نظرم رو پیدا کنم که اینجا بتونم از پشتیبانیش استفده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگر بخوام یه قالب اختصاصی داشته باشم چجوری میتونم یکی بسازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
سلام. ساخت قالب نیاز به دانش css و html داره و اگه تازه کار هستید یه خورده سخت هست واسه شما !
قالب هایی که[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستن رو نگاه کنید . شاید بدردتون خورد .
قالب فارسی جوملا 1.7 موجود هست و فک کنم با یه سرچ در نت بتونید پیدا کنید .
راستی قالب های این قسمت هم نیگاه کنید چون اکثرا rtl هستند و فقط کافی هست فونتشون رو درست کرد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط vahid.exe : 09-30-2011 در ساعت 05:19 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
وحید بندره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. ساخت قالب نیاز به دانش css و html داره و اگه تازه کار هستید یه خورده سخت هست واسه شما !
قالب هایی که
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستن رو نگاه کنید . شاید بدردتون خورد .
قالب فارسی جوملا 1.7 موجود هست و فک کنم با یه سرچ در نت بتونید پیدا کنید .
راستی قالب های این قسمت هم نیگاه کنید چون اکثرا rtl هستند و فقط کافی هست فونتشون رو درست کرد .
یعنی واقعا هیچ نرم افزاری (مثل آرتیستیر) پیدا نمیشه که بشه باهاش قالب اختصاصی واسه جوملا ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟
(آرتیستیر هم که اینجا کسی دربارش یا چیزی نمیدونه یا اگه بدونه میگه این نرم افزار تجاریه و اینجا جای بحث رویش نیست
)
آیا با نرم افزارهای FrontPage یا Adobe DreemWeawer میشه واسه جوملا قالب ساخت؟؟؟؟؟؟ نکنه بحث درباره اینا هم اینجا امکان نداره ؟؟؟؟؟؟

-
-
سلام
برای طراحی قالب باید دانش Html , CSS داشته باشید. اگر با این موارد مشکلی ندارید می تونید از نرم افزارهای که ذکر کردید هم استفاده کنید.
در پناه حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)