توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب جوملا در plesk
bahmansadeghi
10-17-2011, 03:57 PM
سلام
اقا من مي خوام جوملا رودر پلسك نصب كنم ،خود پلسك بايد نصب كنم ؟ از كجا بايد نصب كنم ؟ پوشه راهنمايي رو خوندم در ويكي بود كمكم نكرد
اصلا خيلي متفاوت بود فضاي اكانتي كه من در پلسك دارم با اون چيزي كه نمايش داده شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟
sahama
10-17-2011, 07:05 PM
سلام
این آموزش رو بررسی کنید
docs.joomlafarsi.com/index.php/نصب_جوملا_1.7_فارسی_در_Plesk
bahmansadeghi
10-18-2011, 07:40 AM
اقا نگاه كردم اين اولشو خوب توضيح نداده ،نمي فهمم كدوم پوشه بايد برم يك همچين چيزي انگار من ندارم توي كامپيوترم؟
hamidy
10-18-2011, 12:03 PM
سلام
با یک نرم افزار FTP فایل های جوملا رو به فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتقل کنید.
مطابق آموزش بانک اطلاعاتی از نوع MySql ایجاد کنید و همینطور کاربر بانک اطلاعاتی رو هم ایجاد کنید.
بقیه مراحل نصب رو از همون آموزشی که لینک داده شده پیگیری کنید.
در پناه حق
bahmansadeghi
10-18-2011, 07:50 PM
نرم افزار ftp رو از كجا بيارم ؟ كجا نصب كنم اين ftp رو،روي هاست يا روي دستگاه ،ممنون
torghoundy
10-18-2011, 08:07 PM
نرم افزار ftp رو از كجا بيارم ؟ كجا نصب كنم اين ftp رو،روي هاست يا روي دستگاه ،ممنون
کافیه همین نرم افزار ftp رو جستجو کنید تا به هزاران مورد برسید ، این نرم افزار رو ی کامپیوتر شما نصب میشه ، لطفاً آموزش رو با دفت مطالعه کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.