سلام
اقا من مي خوام جوملا رودر پلسك نصب كنم ،خود پلسك بايد نصب كنم ؟ از كجا بايد نصب كنم ؟ پوشه راهنمايي رو خوندم در ويكي بود كمكم نكرد
اصلا خيلي متفاوت بود فضاي اكانتي كه من در پلسك دارم با اون چيزي كه نمايش داده شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
اقا من مي خوام جوملا رودر پلسك نصب كنم ،خود پلسك بايد نصب كنم ؟ از كجا بايد نصب كنم ؟ پوشه راهنمايي رو خوندم در ويكي بود كمكم نكرد
اصلا خيلي متفاوت بود فضاي اكانتي كه من در پلسك دارم با اون چيزي كه نمايش داده شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این آموزش رو بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اقا نگاه كردم اين اولشو خوب توضيح نداده ،نمي فهمم كدوم پوشه بايد برم يك همچين چيزي انگار من ندارم توي كامپيوترم؟
سلام
با یک نرم افزار FTP فایل های جوملا رو به فولدر httpdocs منتقل کنید.
مطابق آموزش بانک اطلاعاتی از نوع MySql ایجاد کنید و همینطور کاربر بانک اطلاعاتی رو هم ایجاد کنید.
بقیه مراحل نصب رو از همون آموزشی که لینک داده شده پیگیری کنید.
در پناه حق
نرم افزار ftp رو از كجا بيارم ؟ كجا نصب كنم اين ftp رو،روي هاست يا روي دستگاه ،ممنون
کافیه همین نرم افزار ftp رو جستجو کنید تا به هزاران مورد برسید ، این نرم افزار رو ی کامپیوتر شما نصب میشه ، لطفاً آموزش رو با دفت مطالعه کنید.نوشته اصلی توسط bahmansadeghi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)