توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحي قالب و امكاناتش
S A S A N
11-04-2011, 07:07 AM
سلام دوستان
بنده يه سايت مي خوام راه اندازي كنم با جوملا اما بعضي امكانات رو مثلا مثل دانلود سنتر و فروشگاه و تعريف پروژه كه تو نيوك بود تو اين مورد پيدا نمي كنم... (*مبتدي هستم با جوملا)
خوب دوستان كسي هست بتونه برام يه قالب حرفه اي به موضوع سايت من طراحي كنه و بتونه مثلا اين موارد رو بهش اضافه كنه ؟؟
مدل چيدمان و .. رو بعد از اعلام آمادگي طراح مي گم. فقط لطفا هركسي مايل هست يه شماره تماس و چند تا نمونه كار براي من بفرسته. يا تو همين تاپيك پيغام بده.
بنده هم هزينه اي راه ميام اما خوب مبلغ رو هم پيشنهاد اوليه رو بگيد.
با تشكر.
ايميل :* Sasan.S68@Gmail.com
:D:evilgrin:
safajuy
11-04-2011, 08:24 AM
سلام
دوست عزيز در خواستتون رو در بخش مخصوص به خودش بايد مطرح مي كرديد. انجمن " به دنبال كارمند" هستم براي همين ايجاد شده
در ضمن سعي كنيد از طريق همون ايميل و شماره تماس كارتون رو پيگيري كنيد و از كاربران براي پاسخ به تاپيك دعوت نكنيد
در مورد مشكلتون هم با دوتا كامپوننت مي تونيد مشكلتون روحل كنيد:
معرفی کامپوننت Jdownload (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
معرفی کامپوننت VirtueMart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشيد
S A S A N
11-04-2011, 01:24 PM
سلام
دوست عزيز در خواستتون رو در بخش مخصوص به خودش بايد مطرح مي كرديد. انجمن " به دنبال كارمند" هستم براي همين ايجاد شده
در ضمن سعي كنيد از طريق همون ايميل و شماره تماس كارتون رو پيگيري كنيد و از كاربران براي پاسخ به تاپيك دعوت نكنيد
در مورد مشكلتون هم با دوتا كامپوننت مي تونيد مشكلتون روحل كنيد:
معرفی کامپوننت Jdownload (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
معرفی کامپوننت VirtueMart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشيد
مرسي دوست عزيز.
براي مركز مديريت پروژه هم شما كامژوننتي داريد ؟ مثلا اينطوري كه بشه يه پروژه تعريف كرد بعد يه كاربر ديگه ببينه بياد همكار بشه درجه بدي درصد پيشرفت بدي و ...
firoozmandan
11-04-2011, 02:20 PM
سلام
دو کامپوننت زیر را ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.