-
درخواست طراحي قالب و امكاناتش
سلام دوستان
بنده يه سايت مي خوام راه اندازي كنم با جوملا اما بعضي امكانات رو مثلا مثل دانلود سنتر و فروشگاه و تعريف پروژه كه تو نيوك بود تو اين مورد پيدا نمي كنم... (*مبتدي هستم با جوملا)
خوب دوستان كسي هست بتونه برام يه قالب حرفه اي به موضوع سايت من طراحي كنه و بتونه مثلا اين موارد رو بهش اضافه كنه ؟؟
مدل چيدمان و .. رو بعد از اعلام آمادگي طراح مي گم. فقط لطفا هركسي مايل هست يه شماره تماس و چند تا نمونه كار براي من بفرسته. يا تو همين تاپيك پيغام بده.
بنده هم هزينه اي راه ميام اما خوب مبلغ رو هم پيشنهاد اوليه رو بگيد.
با تشكر.
ايميل :* [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-04-2011 07:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز در خواستتون رو در بخش مخصوص به خودش بايد مطرح مي كرديد. انجمن " به دنبال كارمند" هستم براي همين ايجاد شده
در ضمن سعي كنيد از طريق همون ايميل و شماره تماس كارتون رو پيگيري كنيد و از كاربران براي پاسخ به تاپيك دعوت نكنيد
در مورد مشكلتون هم با دوتا كامپوننت مي تونيد مشكلتون روحل كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
دوست عزيز در خواستتون رو در بخش مخصوص به خودش بايد مطرح مي كرديد. انجمن " به دنبال كارمند" هستم براي همين ايجاد شده
در ضمن سعي كنيد از طريق همون ايميل و شماره تماس كارتون رو پيگيري كنيد و از كاربران براي پاسخ به تاپيك دعوت
نكنيد
در مورد مشكلتون هم با دوتا كامپوننت مي تونيد مشكلتون روحل كنيد:
موفق باشيد
مرسي دوست عزيز.
براي مركز مديريت پروژه هم شما كامژوننتي داريد ؟ مثلا اينطوري كه بشه يه پروژه تعريف كرد بعد يه كاربر ديگه ببينه بياد همكار بشه درجه بدي درصد پيشرفت بدي و ...
-
-
سلام
دو کامپوننت زیر را ببینید :
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)