PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب جوملا ( پایگاه داده )

majidekazemi
11-18-2011, 08:49 PM
سلام به دوستان عزیز خسته نباشید

چرا من در موقع نصب جوملا در قسمت پایگاه داده به مشگل میخورم؟؟

چرا در این عکس زیر بعضی از گزینه ها خیر یا چرا خاموش است و باید چه کارهایی رو انجام بدم تا درست شود ؟؟؟؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد من باید در قسمت پایگاه داده (در عکس زیر ) به غیر از چیزهایی که نوشتم باید دیگه چه چیزهایی بنویسم لطفا راهنماییم کنین؟؟؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وقتی که من قسمت ( نام پایگاه داده ) را مینویسم = (در عکس زیر ببینید ) بعد که دکمه ی ادامه را میزنم با خطا رو به رو میشوم چرا؟؟؟؟

بعد که دکمه ی ادامه را میزنم با این پیغام رو به رو میشوم ( عکس زیر ببینید ) این پیغام یعنی چی ؟؟؟

لطفا به من بگویید که چه کارهایی رو باید انجام بدم تا جوملای من نصب بسه ؟؟؟؟

منتظر راهنمایی های خوب ومفید شما هستم .

torghoundy
11-18-2011, 09:11 PM
سلام
در لوکال میخواهید نصب کنید یا هاست؟
اگر در هاست نصب میکنید از چه کنترل پنلی استفاده میکنید؟

jalal_iranian
11-19-2011, 07:17 AM
با سلام

در رابطه با عکس اول اگر روی لوکال کار میکنید خودتون میتونید گزینه های قرمز رنگ رو خاموش کنید و اگر روی هاست کار می کنید باید از مدیریت هاستتون درخواست کنید تا این کار را براتون انجام بده.

در رابطه با عکس دوم، نام هاست باید localhost باشد مگر اینکه آدرس دیگری داشته باشد که معمولا هاست های رایگان اینطور هستند.
اگر روی لوکال و با ومپ کار میکنید نام کاربری رو root و رمز عبور را خالی و نام پایگاه داده را دلخواه وارد کنید و اگر در هاست کار میکنید ابتدا پایگاه داده را ایجاد و با توجه به آن این سه گزینه را کامل کنید.

یا علی

مهدی.
11-19-2011, 10:17 AM
سلام

آموزشهای سایت و دانشنامه جوملا فارسی را لطفاً مطالعه فرمایید ! آموزش نصب در لوکال و سرور با پانلهای مختلف موجود هست ! سوال شما کاملاً مشخص هست که آموزشها را حتی یکبار هم مشاهده نفرمودید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

majidekazemi
11-19-2011, 09:38 PM
دوستان گل و عزیزم این کارهایی که گفتین رو انجام دادم و قسمت های اصلی هم بالا اومد ولی در قسمت ایجاد پایگاه داده (عکس زیر)

من چون تازه کار هستم برای همین فعلا میخواهم در کامپیوتر خود سایتی راه اندازی کنم.

این قسمت برای من بالا نمی آید وا این خطا رو به رو میشوم دلیل چیست ( عکس زیر )

لطفا باز هم به من کمک های سود مندتون را ارائه بدین .
یا علی حیدر مددی .:o

torghoundy
11-19-2011, 09:48 PM
سلام
لطفاً به قوانین انجمن توجه کنید و از فرستادن پست های اسپم و پشت سر هم خودداری کنید ، برای پست های خودتون از فونت و اندازه پیشفرض استفاده کنید!
در غیر این صورت طبق قوانین انجمن با شما برخورد خواهد شد.
شما روی کاربر root در لوکال هاست پسور گذاشتید به همین دلیل نمی تونید به phpmyadmin دسترسی پیدا کنید.
اگر قادر به برداشتن پسورد نیستید ، ومپ سرور رو به طور کامل حذف کنید و پس از حذف ومپ سرور پوشه های باقی مانده اون رو هم از روی کامپیوترتون پاک کنید ، سپس ومپ سرور رو دوباره نصب و بدون تغییری در تنظیمات phpmyadmin جوملا رو نصب کنید.

majidekazemi
11-19-2011, 10:12 PM
نصب اطلاعات نمونه چقدر طول میکشدتا نصب شود دوست عزیز ؟

torghoundy
11-19-2011, 10:20 PM
نصب اطلاعات نمونه چقدر طول میکشدتا نصب شود دوست عزیز ؟

اطلاعات نمونه ظرف چند ثانیه نصب میشود ، بهتر بود امتحان میکردید خودتون تا پست بزنید و برای جوابش صبر کنید.