-
-
-
11-18-2011 08:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در لوکال میخواهید نصب کنید یا هاست؟
اگر در هاست نصب میکنید از چه کنترل پنلی استفاده میکنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
در رابطه با عکس اول اگر روی لوکال کار میکنید خودتون میتونید گزینه های قرمز رنگ رو خاموش کنید و اگر روی هاست کار می کنید باید از مدیریت هاستتون درخواست کنید تا این کار را براتون انجام بده.
در رابطه با عکس دوم، نام هاست باید localhost باشد مگر اینکه آدرس دیگری داشته باشد که معمولا هاست های رایگان اینطور هستند.
اگر روی لوکال و با ومپ کار میکنید نام کاربری رو root و رمز عبور را خالی و نام پایگاه داده را دلخواه وارد کنید و اگر در هاست کار میکنید ابتدا پایگاه داده را ایجاد و با توجه به آن این سه گزینه را کامل کنید.
یا علی
-
2 کاربر زیر از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
آموزشهای سایت و دانشنامه جوملا فارسی را لطفاً مطالعه فرمایید ! آموزش نصب در لوکال و سرور با پانلهای مختلف موجود هست ! سوال شما کاملاً مشخص هست که آموزشها را حتی یکبار هم مشاهده نفرمودید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوستان گل و عزیزم این کارهایی که گفتین رو انجام دادم و قسمت های اصلی هم بالا اومد ولی در قسمت ایجاد پایگاه داده (عکس زیر)
من چون تازه کار هستم برای همین فعلا میخواهم در کامپیوتر خود سایتی راه اندازی کنم.

این قسمت برای من بالا نمی آید وا این خطا رو به رو میشوم دلیل چیست ( عکس زیر )

لطفا باز هم به من کمک های سود مندتون را ارائه بدین .
یا علی حیدر مددی .
ویرایش توسط mersad : 11-19-2011 در ساعت 09:55 PM
دلیل: فونت ویرایش شد.
-
-
سلام
لطفاً به قوانین انجمن توجه کنید و از فرستادن پست های اسپم و پشت سر هم خودداری کنید ، برای پست های خودتون از فونت و اندازه پیشفرض استفاده کنید!
در غیر این صورت طبق قوانین انجمن با شما برخورد خواهد شد.
شما روی کاربر root در لوکال هاست پسور گذاشتید به همین دلیل نمی تونید به phpmyadmin دسترسی پیدا کنید.
اگر قادر به برداشتن پسورد نیستید ، ومپ سرور رو به طور کامل حذف کنید و پس از حذف ومپ سرور پوشه های باقی مانده اون رو هم از روی کامپیوترتون پاک کنید ، سپس ومپ سرور رو دوباره نصب و بدون تغییری در تنظیمات phpmyadmin جوملا رو نصب کنید.
-
-
نصب اطلاعات نمونه چقدر طول میکشدتا نصب شود دوست عزیز ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
majidekazemi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصب اطلاعات نمونه چقدر طول میکشدتا نصب شود دوست عزیز ؟

اطلاعات نمونه ظرف چند ثانیه نصب میشود ، بهتر بود امتحان میکردید خودتون تا پست بزنید و برای جوابش صبر کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)