PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ساخت قالب آفلاين جوملا

ali360
12-14-2011, 07:44 AM
لطف كنيد آموزش طراحي قالبي رو بزاريد كه داراي پيام آفلاين,دو گزينه ارسال پيام و همكاري با ما باشه.

نام سايت

جوملا!

پيام آفلاين

جوملا! در حال بهینه سازی منابع و بهینه سازی سیستم سایت است

گزينه" ارسال پيام" گزينه "همكاري با ما"

توضيحات:وقتي روي گزينه ارسال پيام كليك شه فرم تماسي نمايش داده شه كه با گرفتن نام و ايميل كاربر بتونه پيامشو به ايميل مدير سايت ارسال كنه

sahama
12-14-2011, 12:25 PM
با سلام
فکر می کنم اگر از صفحه html برای حالت آفلاین سایتت استفاده کنی و توی اون صفحه هر کاری رو که دوست داری انجام بدی
مثلا روی این سایت جوملا نصبه ولی صفحه ofline اون با html ساخته شده
kilil.ir

ali360
12-15-2011, 06:08 AM
ميشه لطف كنيد آموزشو بزاريد

sahama
12-15-2011, 01:39 PM
با سلام
آموزشی خاصی نیاز نداره
یه صفحه html معمولیه
حالا اگر بخواهید ایمیل هم بزنه می تونید فیلد های لازم رو هم روش سوار کنید که در بحث آموزش html و php مقدماتی قرار می گیره و یادگیری اون با توجه به منابعی که در اینترنت وجود داره راحته

ali360
01-31-2012, 11:14 AM
میخوام وقتی جوملا آفلاینه از یه قالب html استفاده کنم.باید چطوری این کارو یکنم؟
---

با سلام
فکر می کنم اگر از صفحه html برای حالت آفلاین سایتت استفاده کنی و توی اون صفحه هر کاری رو که دوست داری انجام بدی
مثلا روی این سایت جوملا نصبه ولی صفحه ofline اون با html ساخته شده
kilil.ir
خوب میخوام از این قالب html استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

yasini
02-01-2012, 12:49 PM
سلام، اتفاقا من هم میخوام همین کار را انجام بدم، فایل HTML را هم دارم، اما نمیدونم فایلو کجا آپلود کنم. تو پوشه Public_html? و یا جای دیگه؟ ضمنا تو مدیریت جوملا باید سایت رو ببندم؟ راستی این کانتر معکوس زمانی رو چطور میشه رو صفحه آفلاین HTML گذاشت؟ از اینکه مبتدی*هارو راهنمایی میکنید ممنونم

ali360
02-01-2012, 01:08 PM
باید جوملاتو آفلاین کنی,قالب html رو در public_html اکسترکت کن درست میشه.توجه داشته یاش تو قالب اچ تی ام ال index.html رو به جای index.php جوملا جایگذین کن.موفق باشی
---

برای کانتر معکوس زمانی از قالب هایی که این قابلیت رو دارند استفاده کنید.یه جستجو تو گوگل کلی قالب براتون میاد.

shmata
02-01-2012, 04:34 PM
لطفا مقاله آموزش طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9 %85%D9%84%D8%A7&redirect=no) را در دانشنامه جوملا مطالعه فرمایید.

yasini
02-02-2012, 03:43 AM
ممنونم از توضیحت، پس برای کانتر معکوس، حتما باید اول قالب رو عوض کنم؟ خوب بعد ارتباط اون فایل html آفلاین که درست کردم ، با کانتر چطور برقرار میشه؟

ali360
02-02-2012, 06:32 AM
دوست عزیز وقتی قالبی داشته یاشید که کارکتر زمانی معکوس داره,مثلا این قالب <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باید بری تو فایل php و scriptsData.php رو ویرایش کنی.موفق باشی