-
آموزش ساخت قالب آفلاين جوملا
لطف كنيد آموزش طراحي قالبي رو بزاريد كه داراي پيام آفلاين,دو گزينه ارسال پيام و همكاري با ما باشه.
نام سايت
جوملا!
پيام آفلاين
جوملا! در حال بهینه سازی منابع و بهینه سازی سیستم سایت است
گزينه" ارسال پيام" گزينه "همكاري با ما"
توضيحات:وقتي روي گزينه ارسال پيام كليك شه فرم تماسي نمايش داده شه كه با گرفتن نام و ايميل كاربر بتونه پيامشو به ايميل مدير سايت ارسال كنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-14-2011 07:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
فکر می کنم اگر از صفحه html برای حالت آفلاین سایتت استفاده کنی و توی اون صفحه هر کاری رو که دوست داری انجام بدی
مثلا روی این سایت جوملا نصبه ولی صفحه ofline اون با html ساخته شده
kilil.ir
-
-
ميشه لطف كنيد آموزشو بزاريد
-
-
با سلام
آموزشی خاصی نیاز نداره
یه صفحه html معمولیه
حالا اگر بخواهید ایمیل هم بزنه می تونید فیلد های لازم رو هم روش سوار کنید که در بحث آموزش html و php مقدماتی قرار می گیره و یادگیری اون با توجه به منابعی که در اینترنت وجود داره راحته
-
-
میخوام وقتی جوملا آفلاینه از یه قالب html استفاده کنم.باید چطوری این کارو یکنم؟
---

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
فکر می کنم اگر از صفحه html برای حالت آفلاین سایتت استفاده کنی و توی اون صفحه هر کاری رو که دوست داری انجام بدی
مثلا روی این سایت جوملا نصبه ولی صفحه ofline اون با html ساخته شده
kilil.ir
خوب میخوام از این قالب html استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط mersad : 02-01-2012 در ساعت 04:38 PM
دلیل: دو پست شما یکی شد .
-
-
سلام، اتفاقا من هم میخوام همین کار را انجام بدم، فایل HTML را هم دارم، اما نمیدونم فایلو کجا آپلود کنم. تو پوشه Public_html? و یا جای دیگه؟ ضمنا تو مدیریت جوملا باید سایت رو ببندم؟ راستی این کانتر معکوس زمانی رو چطور میشه رو صفحه آفلاین HTML گذاشت؟ از اینکه مبتدی*هارو راهنمایی میکنید ممنونم
-
-
باید جوملاتو آفلاین کنی,قالب html رو در public_html اکسترکت کن درست میشه.توجه داشته یاش تو قالب اچ تی ام ال index.html رو به جای index.php جوملا جایگذین کن.موفق باشی
---
برای کانتر معکوس زمانی از قالب هایی که این قابلیت رو دارند استفاده کنید.یه جستجو تو گوگل کلی قالب براتون میاد.
ویرایش توسط mersad : 02-01-2012 در ساعت 04:37 PM
دلیل: دو پست شما یکی شد.
-
کاربر مقابل از ali360 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
لطفا مقاله آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در دانشنامه جوملا مطالعه فرمایید.
-
-
ممنونم از توضیحت، پس برای کانتر معکوس، حتما باید اول قالب رو عوض کنم؟ خوب بعد ارتباط اون فایل html آفلاین که درست کردم ، با کانتر چطور برقرار میشه؟
-
-
دوست عزیز وقتی قالبی داشته یاشید که کارکتر زمانی معکوس داره,مثلا این قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید بری تو فایل php و scriptsData.php رو ویرایش کنی.موفق باشی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)