PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انکد صفحات

electronicavr
01-02-2007, 02:02 PM
سلام خدمت تیم زحمتکش مامبولرن
مشکلی که در مورد سایت پیدا کرده ایم این است که :
اولا پس از تغییر یک تنظیم در بخش تنظیمات کلی مدیریت سایت نوشته ها به هم میریزد و با هربار مشاهده یکی از صفحه های مدیریت بایستی گزینه unicode utf-f8 را اجرا کنیم تا محتویات بخش مدیریت را درست ببینیم
دوم اینکه پس از ورود یک کاربر از طریق قسمت ورودی سایت همین مشکل انکد را روی سایت و برای کاربر داریم که برای مشاهده هر صفحه از سایت بایستی unicode utf-f8 را اجرا کنیم
این مشکل هم در کار با لوکال هاست وجود داشته و هم بر روی سرور.همچنین این مشکل بر روی کامپیوترهای مختلف وجود دارد و بر روی یک سیستم خاص نیست
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

firoozmandan
01-02-2007, 02:04 PM
سلام دوست من

لطفا آدرس سايت رو بفرماييد تا چك كنيم و ببينيم براي ما و ديگر يوزر ها هم اين مشكل وجود داره يا خير و اگر مشكلي هست راه حل اون چيه ... ؟

يا علي

electronicavr
01-02-2007, 03:52 PM
آدرس سایت ما
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا در مورد مشکل تنظیمات کلی مدیریت سایت نیز یک توضیحی بدهید

abtin
01-02-2007, 03:55 PM
سلام ..

اگه ممکنه یه کاربر بسازید و یه یوزر و پسورد برای تست بدین !

پیروز باشید !

electronicavr
01-02-2007, 04:02 PM
نام کاربری
mambo1
پسورد:
2000
با تشکر

abtin
01-02-2007, 04:08 PM
با تستی که من کردم هیچ کدوم از مشکلات شما وجود نداره ! احتمالا مشکل از سیستم شماست .. با یک سیستمه دیگه امتحان کنین ببینین چی میشه .

پیروز باشید !

electronicavr
01-02-2007, 04:17 PM
فکر میکنم شما درست میگد
چه قسمتی از ویندوز را باید درس تنظیم کرد تا مشکل رفع بشه.چند تا از کاربرای دیگر سایت هم همین مشکل را دارند
با تشکر

firoozmandan
01-03-2007, 04:49 AM
سلام

در بروزرتون قسمت Character Encoding &gt;&gt; Auto Detection رو غير فعال كنيد . اكثر مواقع فعال بودن اين گزينه مشكلات اينچنيني رو بوجود مياره

يا علي

electronicavr
01-04-2007, 09:11 AM
با تشکر فراوان
یا علی