PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل درنصب جوملا.........

GLBOOL-ABI
12-17-2011, 04:24 PM
سلام من فایل زیپ جوملا رو دانلود کردم بعد طبق دستور نصب به صفحه سایت رفتم ولی هیچ گزینه نصب جوملا ندیدم بعد اونرو توی public_htmlآپ لود کردم و آدرس سایتم رو تو مرورگر وارد کردم ولی با این پیغام مواجه شدم:

Not Found The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

صفحه قبلی سایتم هم پاک شده :cry: باید چیکار کنم؟
آدرس سایتم هم اینه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
12-17-2011, 05:10 PM
دروود

از چه پنل هاستینگی استفاده میکنید ؟
از چه جوملایی ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

GLBOOL-ABI
12-17-2011, 07:34 PM
ممنون که خیلی سریع جواب دادین ورژن 1.7 از سایت شما گرفتم این هم اونجایی که نصب کردم Control Panel : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تو رو خدا یکی کمک کنه اینقدر پای کامپیوتر نشستم خسته شدم من دانشجوی هنرم خیلی از این چیزا سر در نمیارم

mersad
12-18-2011, 06:35 AM
دروود

اموزش نصب جوملا 1.7 بر روی Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_Cpanel)

شاد و سلامت در پناه ایزد

GLBOOL-ABI
12-18-2011, 11:18 AM
رای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل*های جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در آن اکسترکت کرده*اید، را وارد نمایید.

این مسیر رو چطوری پیدا کنم؟

sahama
12-18-2011, 11:29 AM
از چه کنترل پنلی استفاده می کنید؟

GLBOOL-ABI
12-18-2011, 11:32 AM
شرمنده بخدا که اینقدر خنگم ولی نمیدونم کنترل پانلش چیه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

---

آی دی یاهو من اینه golbool_abi میتونین اینجا کمکم کنین؟
---
از cpanel استفاده میکنم

*سه پست شما یکی شد.

mersad
12-18-2011, 04:07 PM
دوست عزیز

به قوانین احترام بگذارید و از ارسال پست اسپم خود داری کنید !

به اموزش دقت کنید و قدم به قدم پیش برید به راحتی میتونید جوملا رو روی هاست خودتون نصب کنید !
جوملا رو در درون پوشه public_html اکسترکت کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد