-
مشکل درنصب جوملا.........
سلام من فایل زیپ جوملا رو دانلود کردم بعد طبق دستور نصب به صفحه سایت رفتم ولی هیچ گزینه نصب جوملا ندیدم بعد اونرو توی public_htmlآپ لود کردم و آدرس سایتم رو تو مرورگر وارد کردم ولی با این پیغام مواجه شدم:
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
صفحه قبلی سایتم هم پاک شده
باید چیکار کنم؟
آدرس سایتم هم اینه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2011 04:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از چه پنل هاستینگی استفاده میکنید ؟
از چه جوملایی ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
ممنون که خیلی سریع جواب دادین ورژن 1.7 از سایت شما گرفتم این هم اونجایی که نصب کردم Control Panel : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو رو خدا یکی کمک کنه اینقدر پای کامپیوتر نشستم خسته شدم من دانشجوی هنرم خیلی از این چیزا سر در نمیارم
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
رای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل*های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در آن اکسترکت کرده*اید، را وارد نمایید.
این مسیر رو چطوری پیدا کنم؟
-
-
از چه کنترل پنلی استفاده می کنید؟
-
-
شرمنده بخدا که اینقدر خنگم ولی نمیدونم کنترل پانلش چیه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
---
آی دی یاهو من اینه golbool_abi میتونین اینجا کمکم کنین؟
---
از cpanel استفاده میکنم
*سه پست شما یکی شد.
ویرایش توسط mersad : 12-18-2011 در ساعت 04:04 PM
دلیل: پست اسپم
-
-
دوست عزیز
به قوانین احترام بگذارید و از ارسال پست اسپم خود داری کنید !
به اموزش دقت کنید و قدم به قدم پیش برید به راحتی میتونید جوملا رو روی هاست خودتون نصب کنید !
جوملا رو در درون پوشه public_html اکسترکت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)