توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعيين سطوح دسترسي از طريق config كار نميكنه.
sadatian
01-03-2007, 04:16 AM
با سلام
تعيين سطوح دسترسي از طريق config كار نميكنه. بايد حتماً از طريق مديريت فايل جوملا(منظور كامپوننت جوملا اكسپلورر هست) و يا ftp اين كار رو انجام بدهم.دليلش چيه؟
ممنون
firoozmandan
01-03-2007, 04:53 AM
سلام
سرورتون چيه و مامبو رو دقيقا چطور نصب كردين ؟ بعد از نصب پرميشن ها رو تغيير دادين يا خير ؟
پرميشن رو از طريق تنظيمات كلي ست كنيد . كامپوننت جديدي نصب كنيد ببينيد فايلها و فولدرهاي كامپوننت جديد پرميشنشون دقيقا هموني هست كه در تنظيمات كلي ست كردين ؟
يا علي
sadatian
01-06-2007, 01:17 PM
سرور من لينوكس هست با كنترل پنل plesk 8.مامبو را به خوبي و بدون اشكال نصب كردم . پريميشنها را در ابتدا از طريق ftp كمي تغييرات دادم ولي الان كه كامپوننت جديدي را نصب ميكنم پريميشنهايي كه از طريق "تنظيمات كلي" ست شده است را بخوبي ميگيره و اعمال ميشه ولي بقيهي فايلها و فولدرها كه قبلاً پريمشنهاي آنها با ftp دستكاري شده اند بر روي اينها اعمال نميشه و بايد دستي تغيير بدهم.
آيا راهي وجود دارد كه بتوان اين مشكل را حل كرد؟
ممنون
sadatian
01-06-2007, 01:18 PM
ضمناً سرور من apache است.
sorry4uboth
01-06-2007, 01:46 PM
شما وقتی از اینجا تغییر میدید (تنظیمات کلی)
هر فایل جدیدی که مامبو میسازه یا تغییر میده رو پرمیشن رو عوض میکنه نه فایلهای موجود رو سرور رو!
sadatian
01-09-2007, 03:48 AM
من هم اين موضوع را خوب واقفم ولي ميخواهم بدونم براي همان فايلهاي قبلي كه با ftp تغيير داده ام آيا راهي وجود داره؟
ممنون
sorry4uboth
01-09-2007, 04:04 AM
نه متاسفانه
شما باید اونها رو دوباره تغییر بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.