با سلام
تعيين سطوح دسترسي از طريق config كار نميكنه. بايد حتماً از طريق مديريت فايل جوملا(منظور كامپوننت جوملا اكسپلورر هست) و يا ftp اين كار رو انجام بدهم.دليلش چيه؟
ممنون

با سلام
تعيين سطوح دسترسي از طريق config كار نميكنه. بايد حتماً از طريق مديريت فايل جوملا(منظور كامپوننت جوملا اكسپلورر هست) و يا ftp اين كار رو انجام بدهم.دليلش چيه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سرورتون چيه و مامبو رو دقيقا چطور نصب كردين ؟ بعد از نصب پرميشن ها رو تغيير دادين يا خير ؟
پرميشن رو از طريق تنظيمات كلي ست كنيد . كامپوننت جديدي نصب كنيد ببينيد فايلها و فولدرهاي كامپوننت جديد پرميشنشون دقيقا هموني هست كه در تنظيمات كلي ست كردين ؟
يا علي
سرور من لينوكس هست با كنترل پنل plesk 8.مامبو را به خوبي و بدون اشكال نصب كردم . پريميشنها را در ابتدا از طريق ftp كمي تغييرات دادم ولي الان كه كامپوننت جديدي را نصب ميكنم پريميشنهايي كه از طريق "تنظيمات كلي" ست شده است را بخوبي ميگيره و اعمال ميشه ولي بقيهي فايلها و فولدرها كه قبلاً پريمشنهاي آنها با ftp دستكاري شده اند بر روي اينها اعمال نميشه و بايد دستي تغيير بدهم.
آيا راهي وجود دارد كه بتوان اين مشكل را حل كرد؟
ممنون
ضمناً سرور من apache است.
شما وقتی از اینجا تغییر میدید (تنظیمات کلی)
هر فایل جدیدی که مامبو میسازه یا تغییر میده رو پرمیشن رو عوض میکنه نه فایلهای موجود رو سرور رو!
من هم اين موضوع را خوب واقفم ولي ميخواهم بدونم براي همان فايلهاي قبلي كه با ftp تغيير داده ام آيا راهي وجود داره؟
ممنون
نه متاسفانه
شما باید اونها رو دوباره تغییر بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)