PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل بعد از انتقال هاست به هاست دیگر _باز نکردن صفحات

masihagroup
01-01-2012, 06:01 AM
سلام دوستان

من جدیدا سایتم رو از یک هاست به هاست دیگری انتقال دادم و الان با مشکل باز نشدن صفحات و پوشه مشکل دارم _ الان هیچی نشون نمی ده!!

The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
cookies.

این اررور رو نشون می ده

فایها رو درست انتقال دادم از دیتا بیس هم بک و انتقال دادم مشکل کجاست؟

e-nkh.com

پشتیبان هاست هم میگه:

سایت شما از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ریدایرکت می شود و سپس از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به روی خود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ریدایرکت می شود و در یک گردش نامتنهای قرار می گیرد.

shmata
01-01-2012, 08:14 AM
شما باید بعد از نصب پوشه installation را پاک میکردید یا rename اش میکردید

masihagroup
01-01-2012, 08:28 AM
دوست عزیز من سایت رو نصب کرده بودم و 1 ساله بود کار می کرد!!!!

فقط این اواخر 1 بار امدم ارتقا بدم 1.5 رو به 1.7 که بعد پشیمان شدم و بیخال این کار شدم!

2 روز بعد هم سایت بالا بود مرتب که مجبور شدم سایت رو از هاست قبلی به هاست جدید انتقال بدم!

و الان که دامین رو ست کردم روی هاست جدید با این مشکل ریداکت مواجه شدم!!!!

جالبه همین سایت با همین اوضاع بالا امده بود در هاست قبلی بدون مشکل!!!!!!!!!!!!!1