-
مشکل بعد از انتقال هاست به هاست دیگر _باز نکردن صفحات
سلام دوستان
من جدیدا سایتم رو از یک هاست به هاست دیگری انتقال دادم و الان با مشکل باز نشدن صفحات و پوشه مشکل دارم _ الان هیچی نشون نمی ده!!
The page isn't redirecting properly
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.
This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
cookies.
این اررور رو نشون می ده
فایها رو درست انتقال دادم از دیتا بیس هم بک و انتقال دادم مشکل کجاست؟
e-nkh.com
پشتیبان هاست هم میگه:
سایت شما از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ریدایرکت می شود و سپس از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به روی خود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ریدایرکت می شود و در یک گردش نامتنهای قرار می گیرد.
ویرایش توسط masihagroup : 01-01-2012 در ساعت 06:07 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-01-2012 06:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید بعد از نصب پوشه installation را پاک میکردید یا rename اش میکردید
-
-
دوست عزیز من سایت رو نصب کرده بودم و 1 ساله بود کار می کرد!!!!
فقط این اواخر 1 بار امدم ارتقا بدم 1.5 رو به 1.7 که بعد پشیمان شدم و بیخال این کار شدم!
2 روز بعد هم سایت بالا بود مرتب که مجبور شدم سایت رو از هاست قبلی به هاست جدید انتقال بدم!
و الان که دامین رو ست کردم روی هاست جدید با این مشکل ریداکت مواجه شدم!!!!
جالبه همین سایت با همین اوضاع بالا امده بود در هاست قبلی بدون مشکل!!!!!!!!!!!!!1
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)