توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد فاصله بین هدر سایت و مطالب صفحه اصلی
rezadj
01-05-2012, 01:48 PM
سلام ببخشید میخوام بین هدر سایت ام و مطالب اصلی سایت یه فاصله بذارم تا اسلایدشو قرار بدم الان وقتی اسلاید شو میذارم میره زیر اخبار اصلی کسی میدونه چیکار کنم؟
aidindph
01-05-2012, 02:15 PM
سلام ببخشید میخوام بین هدر سایت ام و مطالب اصلی سایت یه فاصله بذارم تا اسلایدشو قرار بدم الان وقتی اسلاید شو میذارم میره زیر اخبار اصلی کسی میدونه چیکار کنم؟
دوست عزیز برای این کار کد زیر را جلوی آدرس سایتتون قرار بدید تا همه موقعیت های قالبتون رو ببینید
index.php?tp=1
اگر بین هدر و محتوا موقعیتی تعریف شده بود ، اسلاید شو رو در اونجا قرار بدید
در غیر اینصورت باید اون موقیعت رو در ایندکس قالبتون تعریف کنید و بسته به ساختار کدینگ قالبتون ، این موضوع متفاوت خواهد بود
rezadj
01-05-2012, 02:29 PM
مرسی داداش موقعیتش الان user1 هست حالا فاصله رو چطور ایجاد کنم؟
rezadj
01-05-2012, 08:01 PM
دوست عزیز برای این کار کد زیر را جلوی آدرس سایتتون قرار بدید تا همه موقعیت های قالبتون رو ببینید
index.php?tp=1
اگر بین هدر و محتوا موقعیتی تعریف شده بود ، اسلاید شو رو در اونجا قرار بدید
در غیر اینصورت باید اون موقیعت رو در ایندکس قالبتون تعریف کنید و بسته به ساختار کدینگ قالبتون ، این موضوع متفاوت خواهد بود عزیزم میدونم اون موقعیت بین هدر و محتوا user1 هست موقعیت اما فضا رو میخوام بیشتر کنم که بشه اسلاید شو قرار داد
parsnest
01-05-2012, 08:30 PM
دوست عزیز
شما ماژول اسلاید شو خودتون رو در همون موقعیت user1 قرار بدهید و لینک سایت رو بدید و تغییر مد نظرتون رو هم اعلام بفرمائید تا css مورد نیازتون رو بدیم خدمتتون/.
rezadj
01-05-2012, 09:18 PM
دوست عزیز<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این لینک سایت و تغییر هم میخوام بزرگ باشه اسلایدر ام
شما ماژول اسلاید شو خودتون رو در همون موقعیت user1 قرار بدهید و لینک سایت رو بدید و تغییر مد نظرتون رو هم اعلام بفرمائید تا css مورد نیازتون رو بدیم خدمتتون/. متشکرم دوست من
rezadj
01-05-2012, 09:21 PM
دوست عزیز
شما ماژول اسلاید شو خودتون رو در همون موقعیت user1 قرار بدهید و لینک سایت رو بدید و تغییر مد نظرتون رو هم اعلام بفرمائید تا css مورد نیازتون رو بدیم خدمتتون/.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لینک سایت رو موقعیت 1 هست میخوام اسلاید شو بزرگ باشه الان کوچیکه بزرگ که میشه میره زیر مطالب اصلی
aidindph
01-06-2012, 01:39 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لینک سایت رو موقعیت 1 هست میخوام اسلاید شو بزرگ باشه الان کوچیکه بزرگ که میشه میره زیر مطالب اصلی
#latest.middle {
height: 217px;
width: 490px;
}
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
line 364
rezadj
01-06-2012, 09:30 AM
#latest.middle {
height: 217px;
width: 490px;
}
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
line 364 فدات داداش این رو تو خط 364 اضافه کنم؟یه توضیح مختصر میدی؟
aidindph
01-06-2012, 12:42 PM
خط 364 عینا همین کد وجود داره : #latest.middle
اما محتوایی که بین {} هست رو با چیزی که من دادم جا به جا کن و ببین تغییری اعمال میشه یا خیر
rezadj
01-06-2012, 12:48 PM
درست شد اما موقعیت یوزر یک که جای اسلاید شو هست همونجور کوچیکه کجا تغییر بدم یوزر یک رو اندازش رو .یه نگاه بندداز الان مرسی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.