سلام ببخشید میخوام بین هدر سایت ام و مطالب اصلی سایت یه فاصله بذارم تا اسلایدشو قرار بدم الان وقتی اسلاید شو میذارم میره زیر اخبار اصلی کسی میدونه چیکار کنم؟

سلام ببخشید میخوام بین هدر سایت ام و مطالب اصلی سایت یه فاصله بذارم تا اسلایدشو قرار بدم الان وقتی اسلاید شو میذارم میره زیر اخبار اصلی کسی میدونه چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط rezadj [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز برای این کار کد زیر را جلوی آدرس سایتتون قرار بدید تا همه موقعیت های قالبتون رو ببینید
index.php?tp=1
اگر بین هدر و محتوا موقعیتی تعریف شده بود ، اسلاید شو رو در اونجا قرار بدید
در غیر اینصورت باید اون موقیعت رو در ایندکس قالبتون تعریف کنید و بسته به ساختار کدینگ قالبتون ، این موضوع متفاوت خواهد بود
عزیزم میدونم اون موقعیت بین هدر و محتوا user1 هست موقعیت اما فضا رو میخوام بیشتر کنم که بشه اسلاید شو قرار دادنوشته اصلی توسط aidindph [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی داداش موقعیتش الان user1 هست حالا فاصله رو چطور ایجاد کنم؟
دوست عزیز
شما ماژول اسلاید شو خودتون رو در همون موقعیت user1 قرار بدهید و لینک سایت رو بدید و تغییر مد نظرتون رو هم اعلام بفرمائید تا css مورد نیازتون رو بدیم خدمتتون/.
متشکرم دوست مننوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لینک سایت رو موقعیت 1 هست میخوام اسلاید شو بزرگ باشه الان کوچیکه بزرگ که میشه میره زیر مطالب اصلینوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط rezadj [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#latest.middle {
height: 217px;
width: 490px;
}
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
line 364
فدات داداش این رو تو خط 364 اضافه کنم؟یه توضیح مختصر میدی؟نوشته اصلی توسط aidindph [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خط 364 عینا همین کد وجود داره : #latest.middle
اما محتوایی که بین {} هست رو با چیزی که من دادم جا به جا کن و ببین تغییری اعمال میشه یا خیر
علاقه مندی ها (Bookmarks)