توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی افزونه یا راه حل دیگر
fmaryam
01-08-2012, 08:27 PM
با سلام خدمت همه دوستان من مس خوام همچسن حالتی تو سایتم داشته باشم.تو سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وقتی رو علامت + پایین سمت راست معرفی هر قالب که کلیک می کنی کل مطلب نشون داده میشه . کسی میدونه چطوری میشه این کارو کرد. باید افزونه خاصی داشته باشم ؟
P30Yaran
01-08-2012, 09:41 PM
سلام
من تازه واردم
اما فکر کنم از کد css با عنوانcontentpaneopen" class (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کرده
لینک توضیحات بیشتر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لینک خوب و مفیدی هست حتما ببین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
parsnest
01-08-2012, 10:10 PM
با سلام خدمت همه دوستان من مس خوام همچسن حالتی تو سایتم داشته باشم.تو سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وقتی رو علامت + پایین سمت راست معرفی هر قالب که کلیک می کنی کل مطلب نشون داده میشه . کسی میدونه چطوری میشه این کارو کرد. باید افزونه خاصی داشته باشم ؟
با سلام
سایتی که معرفی کردید به صورت اختصاصی این کار رو کرده ولی
میتونید از این ماژول استفاده کنید و تا حدی شبیه سایت مثالتون هست :
دمو و دانلود :
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.