-
معرفی افزونه یا راه حل دیگر
با سلام خدمت همه دوستان من مس خوام همچسن حالتی تو سایتم داشته باشم.تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وقتی رو علامت + پایین سمت راست معرفی هر قالب که کلیک می کنی کل مطلب نشون داده میشه . کسی میدونه چطوری میشه این کارو کرد. باید افزونه خاصی داشته باشم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-08-2012 08:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من تازه واردم
اما فکر کنم از کد css با عنوان[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کرده
لینک توضیحات بیشتر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لینک خوب و مفیدی هست حتما ببین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
fmaryam
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت همه دوستان من مس خوام همچسن حالتی تو سایتم داشته باشم.تو سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وقتی رو علامت + پایین سمت راست معرفی هر قالب که کلیک می کنی کل مطلب نشون داده میشه . کسی میدونه چطوری میشه این کارو کرد. باید افزونه خاصی داشته باشم ؟
با سلام
سایتی که معرفی کردید به صورت اختصاصی این کار رو کرده ولی
میتونید از این ماژول استفاده کنید و تا حدی شبیه سایت مثالتون هست :
دمو و دانلود :
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)