توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوبار الصاق عکس برای وارد نمودن عکس
hmn566
01-10-2012, 08:56 PM
با سلام
در جوملا 1.7 مشکلی با وارد کردن عکس در متون دارم. اگر بخواهم عکسی رو در یک متن قرار بدهم پس از اجرای مراحل یک آیکن طوسی نمایش داده میشود. باید روی آن آیکن کلیک کرده و دوباره مراحل را انجام دهم تا عکس نمایش داده شود.
parsnest
01-10-2012, 09:26 PM
با سلام
در جوملا 1.7 مشکلی با وارد کردن عکس در متون دارم. اگر بخواهم عکسی رو در یک متن قرار بدهم پس از اجرای مراحل یک آیکن طوسی نمایش داده میشود. باید روی آن آیکن کلیک کرده و دوباره مراحل را انجام دهم تا عکس نمایش داده شود.
دوست عزیز میتونید عکسی از مشکل بگزارید؟
فکر میکنم پلاگینی برای عکسهای مطالبتون به صورت فعال قرار داره؟
مشکلتون در مدیریت هست یا در نمایش سایت؟
hmn566
01-11-2012, 08:09 AM
سلام
مشکل در هنگام وارد کردن عکس ها در مدیریت است که دوباره کاری باید شود
بار اول
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بار دوم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
safajuy
01-11-2012, 01:13 PM
سلام
از آپلودر عكس رو وارد مي كنيد يااينكه عكس رو آپلود ميكنيد و از طريق گزينه ي وارد كردن تصوير عكس رو قرار مي ديد؟
موفق باشيد
hmn566
01-12-2012, 10:00 AM
سلام
از آپلودر عكس رو وارد مي كنيد يااينكه عكس رو آپلود ميكنيد و از طريق گزينه ي وارد كردن تصوير عكس رو قرار مي ديد؟
موفق باشيد
عکس رو آپلود میکنم و بعد از قسمت وارد کردن عکس اون رو قرار میدهم.
با جوملاهای قدیمی این مشکل رو نداشتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.