با سلام
در جوملا 1.7 مشکلی با وارد کردن عکس در متون دارم. اگر بخواهم عکسی رو در یک متن قرار بدهم پس از اجرای مراحل یک آیکن طوسی نمایش داده میشود. باید روی آن آیکن کلیک کرده و دوباره مراحل را انجام دهم تا عکس نمایش داده شود.

با سلام
در جوملا 1.7 مشکلی با وارد کردن عکس در متون دارم. اگر بخواهم عکسی رو در یک متن قرار بدهم پس از اجرای مراحل یک آیکن طوسی نمایش داده میشود. باید روی آن آیکن کلیک کرده و دوباره مراحل را انجام دهم تا عکس نمایش داده شود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط hmn566 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز میتونید عکسی از مشکل بگزارید؟
فکر میکنم پلاگینی برای عکسهای مطالبتون به صورت فعال قرار داره؟
مشکلتون در مدیریت هست یا در نمایش سایت؟
سلام
مشکل در هنگام وارد کردن عکس ها در مدیریت است که دوباره کاری باید شود
بار اول
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بار دوم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از آپلودر عكس رو وارد مي كنيد يااينكه عكس رو آپلود ميكنيد و از طريق گزينه ي وارد كردن تصوير عكس رو قرار مي ديد؟
موفق باشيد
عکس رو آپلود میکنم و بعد از قسمت وارد کردن عکس اون رو قرار میدهم.نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با جوملاهای قدیمی این مشکل رو نداشتم
علاقه مندی ها (Bookmarks)