ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در منوهای سایت

rainboy
01-15-2012, 12:10 AM
با سلام من یه مشکلی دارم در منوهای سایتم اینکه یه ذره وقتی دستکاری کردم توی منوها حالا گزینه ی نقشه ی سایت دیگه صفحش نمیاد و خطای 404 میده لطفا یه راهنمایی کنید ممنون

راستی فکر کنم چند گزینه دیگه از منو رو خراب کردم گزینه ای نیست این تنظیماتو به حالت اولش برگردونه؟

safajuy
01-15-2012, 05:06 AM
سلام

براي پاسخگويي كمي صبور باشيد

اين به اين خاطر كه منوي شما روي چيز ديگه اي غير ازصفحه ي اصلي پيش فرض شده يا اينكه صفحه ي اصلي رو تغيير داديد به چيزي كه وجود نداره!
منوي صفحه ي اصلي رو پيش فرض كنيد و اون رو به مطالب=> صفحه اصلي اختصاص بديد

موفقباشيد

rainboy
01-15-2012, 01:32 PM
خیلی ممنون ولی اگه میشه مسیرش رو برام دقیقتر توضیح بدین چون تازه کارم بعدش این کارو کنم اون منوهایی که تنظیماتش بهم خورده درست میشه؟ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ ممنون حل شد

rainboy
01-15-2012, 09:37 PM
ببخشید یه سوال مثلا من میخوام یه منو ردیف از شاخه های مطالب مثلا اخبار ورزشی بعد زیر شاخه هاش بعد آموزش ورزشی شاخه ی ورزشی زیرش همینطوری ردیف کنار نمایش داده باشه باید چیکار کنم و چیو تنظیم کنم؟

سلام ببخشید اگه میشه راهنمایی کنید من تازه کارم بعدشم منظورم به این شکل بود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
01-16-2012, 05:24 PM
سلام

اين كار با منو ساخته شده

شما يك منو بسازيد و اين شاخه بندي رو روش پياده كنيد و بعد از ماژول منو ، اون منو رو قرار بديد

----------------

درضمن دوست عزيز براي سؤالات متعدد تاپيك هاي جداگانه بزنيد كه موضوعات به راحتي تفكيك بشند

موفق باشيد