-
مشکل در منوهای سایت
با سلام من یه مشکلی دارم در منوهای سایتم اینکه یه ذره وقتی دستکاری کردم توی منوها حالا گزینه ی نقشه ی سایت دیگه صفحش نمیاد و خطای 404 میده لطفا یه راهنمایی کنید ممنون
راستی فکر کنم چند گزینه دیگه از منو رو خراب کردم گزینه ای نیست این تنظیماتو به حالت اولش برگردونه؟
ویرایش توسط rainboy : 01-15-2012 در ساعت 12:16 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-15-2012 12:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
براي پاسخگويي كمي صبور باشيد
اين به اين خاطر كه منوي شما روي چيز ديگه اي غير ازصفحه ي اصلي پيش فرض شده يا اينكه صفحه ي اصلي رو تغيير داديد به چيزي كه وجود نداره!
منوي صفحه ي اصلي رو پيش فرض كنيد و اون رو به مطالب=> صفحه اصلي اختصاص بديد
موفقباشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
حل شد
خیلی ممنون ولی اگه میشه مسیرش رو برام دقیقتر توضیح بدین چون تازه کارم بعدش این کارو کنم اون منوهایی که تنظیماتش بهم خورده درست میشه؟ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ ممنون حل شد
ویرایش توسط rainboy : 01-15-2012 در ساعت 02:11 PM
-
-
ببخشید یه سوال مثلا من میخوام یه منو ردیف از شاخه های مطالب مثلا اخبار ورزشی بعد زیر شاخه هاش بعد آموزش ورزشی شاخه ی ورزشی زیرش همینطوری ردیف کنار نمایش داده باشه باید چیکار کنم و چیو تنظیم کنم؟
سلام ببخشید اگه میشه راهنمایی کنید من تازه کارم بعدشم منظورم به این شکل بود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط safajuy : 01-16-2012 در ساعت 05:24 PM
دلیل: ادغام دو پست
-
-
سلام
اين كار با منو ساخته شده
شما يك منو بسازيد و اين شاخه بندي رو روش پياده كنيد و بعد از ماژول منو ، اون منو رو قرار بديد
----------------
درضمن دوست عزيز براي سؤالات متعدد تاپيك هاي جداگانه بزنيد كه موضوعات به راحتي تفكيك بشند
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)