ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن فارسی در یک سایت چند زبانه

kh_abadi@yahoo.com
01-26-2012, 04:09 AM
وب سایت من با استفاده از joomla 1.7 و به زبان انگلیسی راه اندازی شده. برای اضافه کردن زبان فارسی پکیج فارسی نسخه fa-IR_joomla_lang_full.1.5.15.v1 را با استفاده از language installer نصب کرده و سپس به ازا همه منوها و مطالب سایت یک کپی فارسی به سایت اضافه کرده ام که این قسمت در حال حاضر درست کار می کند. بقیه ماجول های سیستم از قبیل search یا login و هم چنین قسمت مدیریت سایت به صورت راست نویس در امده ولی متن ان به فارسی ترجمه نمی شود.
مشکل بزرگتر اینکه حتی اگر کاربر از طریق نسخه فارسی ثبت نام کند در هنگام login کردن به صفحه انگلیسی هدایت می شود. در صورتیکه در حال حاضر دو ماجول login مجزا برای نسخه فارسی و انگلیسی در سایت تعریف شده است.

ایا کار دیگری نیز باید انجام دهم؟

آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

safajuy
01-26-2012, 06:18 AM
سلام

سايت شما بطور پيش فرض روي زبان انگليسي قرار مي گيره.

شما بايد زبان سايت رو روي فارسي بذاريد. تا اول روي فارسي سوييچ كنه

موفق باشيد

kh_abadi@yahoo.com
01-26-2012, 07:44 PM
با تشکر از جواب

من زبان پیش فرض سایت را به فارسی تغییر دادم. اولا مشکل فارسی نشدن ماجول ها و مدیریت هم چنان باقی است. مشکل login کردن نیز به صورت برعکس بروز کرد. به این معنی که در این حالت کاربران بخش انگلیسی با login کردن وارد صفحه فارسی می شوند.

چیزی که من لازم دارم این است که اولا همه ماجولها از قبیل search و login به فارسی ترجمه شوند.
ثانیا دو بخش فارسی و انگلیسی ( یا در اینده زبان های دیگر) به صورت مستقل کار کنند. به این معنی که هر کاربر در همان صفحه ای که نام و رمز خود را وارد می کند login کند و به صفحه زبان های دیگر هدایت نشود.

آیا:
1. برای اضافه کردن زبان فارسی به غیر از نصب پکیج فارسی با استفاده از language installer کار دیگری نیز باید انجام دهم؟ ( مثلا unzip کردن فایل ها به صورت دستی یا چیزی از این قبیل)
2. تعریف کردن دو ماجول login به صورت مجزا برای کار کردن دو زبان به صورت مستقل کافی است و یا تنظیمات اضافه یا احیانا تغییر کد برنامه نیز لازم است؟

با تشکر فراوان
ادرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mersad
01-27-2012, 09:54 PM
دروود

آموزش: فعال کردن چند زبان در جوملا 1.7 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%84_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%DA%86%D9%86%D8%AF _%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%8 8%D9%85%D9%84%D8%A7_1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D B%8C)

شاد و سلامت در پناه ایزد