توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطا در ماژول sige
hosein310
01-28-2012, 10:21 AM
با سلام
موقع استفاده از پلاگین SIGE این پیغام خطا رو نشون میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
: preg_replace() [function.preg-replace (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Unknown modifier '0' in/home/msansari/public_html/plugins/content/sige.php on line 1291
shmata
01-29-2012, 08:13 AM
لطفا لینک دانلود پلاگین را در پست قرار بدید و بفرمائید چه موقعی (در ازای چه رخدادی) با این خطا مواجه میشوید .
hosein310
01-30-2012, 05:19 AM
پلاگین sige از همین سایت جوملا فارسی دانلود کردم
وقتی از تگ معرفی فولدر تصاویر استفاده می کنم اولا تصاویر نمایش داده نمی شوند و دوما این پیغام خطا رو نمایش میده یعنی در واقع موقع load پلاین و استفاده از اون
به این شکل هم استفاده کردم
{gallery}images/stories/ans/{/gallery}
مهدی.
01-31-2012, 01:55 AM
سلام
با مدیر هاستتون تماس بگیرید !
مشکل از هاست شماست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
zomorrod
03-28-2012, 02:54 PM
سلام سال نومبارک
چرا بعد از دادن آدرس تصاویر در تگ های مخصوص بجای نشان دادن تصاویر عکس یک صورتک می آید؟
safajuy
03-28-2012, 03:06 PM
سلام
چه ادرسي رو وارد مي كنيد براي تصاويرتون؟
منظورتون از صورتك چيه؟ در صورت امكان با اسكرين شات نمايش بديد
موفق باشيد
zomorrod
03-29-2012, 03:33 PM
من راستش از گالری های مختلفی برای سایتم رو امتحان کردم ولی اکثر اونا همین شکلک رو جای تصاویر برام می آورد /من تو فولدر اصلی که همون image/stories بود فقط یک pic/ اضافه کردم .منظورم از شکلک هم دقیقا شکلی که وقتی داخل سایتی بروید و تصاویر سایت برای شما لود نشود یا روی سرور نباشه
safajuy
03-29-2012, 03:43 PM
من راستش از گالری های مختلفی برای سایتم رو امتحان کردم ولی اکثر اونا همین شکلک رو جای تصاویر برام می آورد /من تو فولدر اصلی که همون image/stories بود فقط یک pic/ اضافه کردم .منظورم از شکلک هم دقیقا شکلی که وقتی داخل سایتی بروید و تصاویر سایت برای شما لود نشود یا روی سرور نباشه
احتمالاً شما آدرس رو به درستي وارد نمي كنيد.
آموزش استفاده از پلاگين رو مطالعه كنيد
موفق باشيد
zomorrod
03-29-2012, 04:09 PM
نکته اینجاست که به ازای تعداد فایل های موجود در فولدر تصاویر من از اون شکلک ها دارم برای همین از نظر آدرس مطمئن هستم
safajuy
03-29-2012, 04:14 PM
نکته اینجاست که به ازای تعداد فایل های موجود در فولدر تصاویر من از اون شکلک ها دارم برای همین از نظر آدرس مطمئن هستم
يك اسكرين شات قرار بديد يا اينكه آدرس سايتتون رو بذاريد تا مشكل رو بررسي كنيم
موفق باشيد
zomorrod
03-29-2012, 04:19 PM
ممنون از توجه شما
C:\Users\meysam\Desktop\1.png
---
سایت من روی سرور نیست بلکه در کامپیوتر شخصی خودم قرار داده یعنی من هاست نگرفتم تا روش سایتم رو قرار بدم
ضمنا چطور اسکرین شات قرار بدم
safajuy
03-29-2012, 04:32 PM
ممنون از توجه شما
C:\Users\meysam\Desktop\1.png
دوست عزيز درايو C شما با درايو C من و ساير كاربران فرق مي كنه!
بنا بر اين تصويري كه شما گذاشتيد رو ما نمي تونيم ببينيم
در سايت هاي آپلود عكس تصويرتون رو قرار بديد
مثل:
up98.ir
موفق باشيد
zomorrod
03-29-2012, 04:34 PM
ممنون از شما دوست عزیز
راستش اسکرین شات بلد نیستم بزارم اگه بگین چکار کنم عکسشو براتوم میفرستم.ضمنا سایت من رو ی فضای وب نیست و هنوز روی هاست قرارندادم
mersad
03-29-2012, 04:35 PM
دروود
در تکمیل پست دوست خوبم جناب صفاجوی
از کلید Ptr Scrn ( پرینت اسکرین ) کیبرد خودتون استفاده کنید برای عکس گرفتن از صفحه دسکتاب خودتون در زمان برخورد با ارر
در زمان مورد نظر خودتون این کلید رو بزنید و سپس وارد Paint بشید و کلید Ctrl+V رو بزنید و ذخیره کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
zomorrod
03-29-2012, 04:36 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
03-29-2012, 04:42 PM
خب اين تصوير گوياي اينه كه شما آدرس تصاوير رو اشتباه مي ديد.
لينك تصوير شما مشكل داره. به كوچكي يا بزرگي حروف وهمچنين پسوند عكس دقت كنيد
موفق باشيد
zomorrod
03-29-2012, 04:53 PM
اگه من آدرس رو اشتباه میدادم دقیقا به تعداد تصاویر فولدرم از این شکلک ها نداشتم .آخه چطور ممکنه !! در صورتی که وقتی در سایت روی این شکلک ها موس را قرارا میدهیم دقیقا اسم تمام فایل ها موجود در فولدر تصاویر نوشته می شود. که این نشان دهنده این است که آدرس درست است
safajuy
03-29-2012, 06:46 PM
خير
اين آدرس از مرورگر شما لود ميشه نه از سايت شما
وقتي كه لينك آدرس درست نباشه خود مرورگر تصويري بصورت پيش فرض قرار ميده كه اين همون تصوير پيش فرض هستش
موفق باشيد
مهدی.
03-30-2012, 12:48 AM
سلام
آموزش این پلاگین در دانشنامه هست و میتونید مطالعه کنید ! آموزش کامل توضیح داده شده و شما اگر با دقت بخوانید مشکلتون حل خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
zomorrod
03-30-2012, 03:57 PM
متشکرم
یه سوال دارم >>اینکه سایت من روی هاستی نیست و روی کامپیوتر خودم مشکلی برای این پلاگین ایجاد نمیکنه؟
ضمنا آدرس پوشه تصویر من در ویندوز:C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> folder\images\stories\pic
و در جوملا :{gallery}pic{/gallery}
مهدی.
03-30-2012, 07:17 PM
دوست عزیز
شما دارید از جوملا استفاده میکنید !
آدرس ها در پی اچ پی به شکلی داده میشود !
در جوملا هم به شکل دیگری!
شما دارید از جوملا استفاده میکنید !
پس باید در پوشه ها جوملا فایل تصویرتون رو قرار بدید و طبق اصول جوملا آدرس اون پوشه رو بدید !
کمی سخته توضیحش !
اما اگر طبق آموزش پیش برید مشکلی نخواهید داشت !
فرقی نمیکنه شما آنلاین باشید یا نه ! اساس جوملا به شکلی هست که آدرس جوملا را از جایی که فایل کانفیگ خوانده میشود شروع میکند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
zomorrod
03-31-2012, 10:13 AM
بسیار ممنون و متشکرم از اینکه مرا راهنمایی می کنید
من بعد خوندن راهنما به این نتیجه رسیدم که مراحل کارم را درج کنم شاید اشکال من پیدا شود.
1. ابتدا پلا گین sigeرا نصب می کنیم.
2. بعد از نصب به مدیریت پلاگین ها رفته و با کلیک بر روی نام sige وارد پلا گین می شویم
3. پلاگین را فعال کرده و ترجیحا تنظیمات اولیه را دست نمی زنیم و گزینه ذخیره را کلیک می کنیم
4. وارد مدیریت مطالب شده و روی دکمه جدید کیلیک کرده و یک مطلب جدید ایجاد می کنیم
5. کد مربوطه یعنی {gallery}folder{/gallery} را تایپ کرده و به جای کلمه folder مکان فولدر عکس ها را تایپ می نمائیم.
6.مطلب را ذخیره کرده و سایت را لود می کنیم .
7.بعد از لود سایت به قسمت گالری میرویم و با سه شکلک که دقیقا به تعداد عکس های فولدر تصاویر و دقیقا همنام آن است مواجه می شویم.
حالا اگر برای شما مقدور است بگویید اشکال من کجاست که همه یز را دارم غیر از عکس ها
متشکرم
مهدی.
04-01-2012, 12:55 AM
یک شناسه سوپر ادمین برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم ! + آدرس سایت !!!!
در پیغام خصوصی آدرس این تاپیک و مشکل را خلاصه بیان کنید ! در اولین فرصت بررسی خواهم کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.