-
پیغام خطا در ماژول sige
با سلام
موقع استفاده از پلاگین SIGE این پیغام خطا رو نشون میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
کد:
: preg_replace() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Unknown modifier '0' in/home/msansari/public_html/plugins/content/sige.php on line 1291
ویرایش توسط hosein310 : 01-28-2012 در ساعت 10:29 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-28-2012 10:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لطفا لینک دانلود پلاگین را در پست قرار بدید و بفرمائید چه موقعی (در ازای چه رخدادی) با این خطا مواجه میشوید .
-
-
پلاگین sige از همین سایت جوملا فارسی دانلود کردم
وقتی از تگ معرفی فولدر تصاویر استفاده می کنم اولا تصاویر نمایش داده نمی شوند و دوما این پیغام خطا رو نمایش میده یعنی در واقع موقع load پلاین و استفاده از اون
به این شکل هم استفاده کردم
{gallery}images/stories/ans/
{/gallery}
-
-
سلام
با مدیر هاستتون تماس بگیرید !
مشکل از هاست شماست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام سال نومبارک
چرا بعد از دادن آدرس تصاویر در تگ های مخصوص بجای نشان دادن تصاویر عکس یک صورتک می آید؟
-
-
سلام
چه ادرسي رو وارد مي كنيد براي تصاويرتون؟
منظورتون از صورتك چيه؟ در صورت امكان با اسكرين شات نمايش بديد
موفق باشيد
-
-
من راستش از گالری های مختلفی برای سایتم رو امتحان کردم ولی اکثر اونا همین شکلک رو جای تصاویر برام می آورد /من تو فولدر اصلی که همون image/stories بود فقط یک pic/ اضافه کردم .منظورم از شکلک هم دقیقا شکلی که وقتی داخل سایتی بروید و تصاویر سایت برای شما لود نشود یا روی سرور نباشه
-
-

نوشته اصلی توسط
zomorrod
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من راستش از گالری های مختلفی برای سایتم رو امتحان کردم ولی اکثر اونا همین شکلک رو جای تصاویر برام می آورد /من تو فولدر اصلی که همون image/stories بود فقط یک pic/ اضافه کردم .منظورم از شکلک هم دقیقا شکلی که وقتی داخل سایتی بروید و تصاویر سایت برای شما لود نشود یا روی سرور نباشه
احتمالاً شما آدرس رو به درستي وارد نمي كنيد.
آموزش استفاده از پلاگين رو مطالعه كنيد
موفق باشيد
-
-
نکته اینجاست که به ازای تعداد فایل های موجود در فولدر تصاویر من از اون شکلک ها دارم برای همین از نظر آدرس مطمئن هستم
-
-

نوشته اصلی توسط
zomorrod
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نکته اینجاست که به ازای تعداد فایل های موجود در فولدر تصاویر من از اون شکلک ها دارم برای همین از نظر آدرس مطمئن هستم
يك اسكرين شات قرار بديد يا اينكه آدرس سايتتون رو بذاريد تا مشكل رو بررسي كنيم
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)