PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال آیا امکان استفاده از جوملا به عنوان وبلاگ هست؟

zarvand
02-01-2012, 09:35 AM
با سلام و احترام و ادب:

کار با جوملا را به تازگی شروع کردم و در این کار تازه کارم
لذا از دوستان کمک می خواستم که مرا راهنمایی کنند.

می خواستم بدانم آیا می شود از جوملا به عنوان وبلاگ استفاده کرد یا نه؟
و اگر امکان دارد لطفا راهنمایی بفرمایید. (در ضمن من می خواهم در Minhanblog استفاده کنم)

متشکرم

مهدی.
02-01-2012, 09:41 AM
سلام

از جوملا هر استفاده ای میشه کرد اما برای وبلاگ بهتره که ار وردپرس استفاده کنیم ! نیازهای مارا پاسخگو خواهد بود.

منظورتون چیه میخوایید در میهن بلاگ استفاده کنید !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

zarvand
02-01-2012, 09:53 AM
تشکر از راهنمایی
منظورم این بود که می خوام از جوملا در میهن بلاگ استفاده کنم و قالبی در میهن بلاگ بسازم با جوملا
فقط می خواستم بدانم که آیا شدنی است یا خیر؟

درود بر شما

shmata
02-01-2012, 10:24 AM
تشکر از راهنمایی
منظورم این بود که می خوام از جوملا در میهن بلاگ استفاده کنم و قالبی در میهن بلاگ بسازم با جوملا
فقط می خواستم بدانم که آیا شدنی است یا خیر؟

درود بر شما
جوملا خودش افزونه های برای وبلاگ دهی دارد شما میتوانید یک سیستم همانند میهن بلاگ با جوملا پیاده سازی کنید .

kianesfahan
02-01-2012, 08:46 PM
جوملا خودش افزونه های برای وبلاگ دهی دارد شما میتوانید یک سیستم همانند میهن بلاگ با جوملا پیاده سازی کنید .

درود
دوست عزیز می توانید افزونه اش را معرفی کنید ؟

موفق باشید

mersad
02-01-2012, 09:02 PM
دروود

جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) یک سیستم مدیریت محتوا هست

سیستم های وبلاگ دهی مثل میهن بلاگ و بلگفا و پرشین بلاگ و ... در حد محدودی به شما امکان ارائه مطالب میدهند

شما برای برپایی سیستم های مدیریت محتوایی مثل جوملا یا وردپرس و ... نیاز به فضای مجازی ( هاست ) دارید ولی برای وبلاگ نیازی ندارید و به اندازه کافی و اتوماتیک توسط سیستم های بلاگ دهی ذکر شده این فضا در اختیار شما قرار داده میشه

شما در جوملا میتونید سیستم بلاگ دهی راه اندازی کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد