ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه آژانس مسافرتی

dr.jahangard
02-07-2012, 11:25 AM
با سلام و درود خدمت دوستان افزونه برای آژانس مسافرتی چی سراغ دارین ؟ ممنون می شم راهنمایی کنین:rose:

kianesfahan
02-07-2012, 06:13 PM
درود

دوست عزیز شما چه چیزی را احتایج دارید ؟
قالب ؟ ماژول ؟ کامپونت ؟

چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

لطفا سوال خود را کامل مطرح کنید

موفق باشید

sepastian
02-07-2012, 07:31 PM
درود

دوست عزیز شما چه چیزی را احتایج دارید ؟
قالب ؟ ماژول ؟ کامپونت ؟

چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

لطفا سوال خود را کامل مطرح کنید

موفق باشید

فکر کنم منظور این دوستمون کامپوننت در زمینه ی آزانس مسافرتی بود

shmata
02-07-2012, 08:04 PM
این افزونه رایگان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) برای جوملا 1.5 تا 1.7 موجود است : مناسب برای رستورانها و آژانسهای مسافرتی

dr.jahangard
02-08-2012, 12:27 PM
سلام دوست من این افزونه ها فکر کنم خیلی خوب باشن ولی یک تعدادی از این ها فایلی برای دانلود نگذاشتن و تعدادی هم که دانلود می شن بعد از نصب سایت رو به هم می ریزن و هم اینکه نمی دونم چطوری باید استفاده بشن چون وقتی وارد تنظیمات ماژول می شم ظاهرا امکانات کمی دارن ؟ پیغام خطا هم اینه
Warning: require_once(C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rantguide\helpers\route.php) [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> lper.php on line 25

Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required 'C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> lpers\route.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> lper.php on line 25 فکر می کنین مشکل چیه ؟ ممنون از توجه شما دوستان عزیز :rose: