با سلام و درود خدمت دوستان افزونه برای آژانس مسافرتی چی سراغ دارین ؟ ممنون می شم راهنمایی کنین![]()

با سلام و درود خدمت دوستان افزونه برای آژانس مسافرتی چی سراغ دارین ؟ ممنون می شم راهنمایی کنین![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز شما چه چیزی را احتایج دارید ؟
قالب ؟ ماژول ؟ کامپونت ؟
چه ویژگی هایی داشته باشد ؟
لطفا سوال خود را کامل مطرح کنید
موفق باشید
فکر کنم منظور این دوستمون کامپوننت در زمینه ی آزانس مسافرتی بودنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای جوملا 1.5 تا 1.7 موجود است : مناسب برای رستورانها و آژانسهای مسافرتی
سلام دوست من این افزونه ها فکر کنم خیلی خوب باشن ولی یک تعدادی از این ها فایلی برای دانلود نگذاشتن و تعدادی هم که دانلود می شن بعد از نصب سایت رو به هم می ریزن و هم اینکه نمی دونم چطوری باید استفاده بشن چون وقتی وارد تنظیمات ماژول می شم ظاهرا امکانات کمی دارن ؟ پیغام خطا هم اینه
Warning: require_once(C:\wamp\www\1.7\components\com_restau rantguide\helpers\route.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\1.7\modules\mod_restaurantguide_new\he lper.php on line 25
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required 'C:\wamp\www\1.7\components\com_restaurantguide\he lpers\route.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\1.7\modules\mod_restaurantguide_new\he lper.php on line 25 فکر می کنین مشکل چیه ؟ ممنون از توجه شما دوستان عزیز![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)