PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کمک کمک

rayanehnews
02-15-2012, 07:51 PM
سلام داداش
من تازه واردم و می خوام با جوملا یک سایت بسازم برنامه جوملا 1.7 رو هم نصب کردم ولی الان نمی دونم آدرس سایتم چی و چه جوری باید فعالش کنم تو رو خدا کمک کنید
اگه بتونید جواب رو به آدرس زیر ایمیل کنید و یا حداقل یک راهنمای کامل جوملا رو به من معرفی کنید. با تشکر
h.bahadori@yahoo.com

mgh494
02-15-2012, 08:35 PM
اطلاعات بیشتری در مورد آدرس سایت خود ارائه کنید تا بهتر راهنمایی کنیم. کتاب راهنمای جامع جوملا در لینک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> موجود است.

kianesfahan
02-16-2012, 04:53 AM
سلام داداش
من تازه واردم و می خوام با جوملا یک سایت بسازم برنامه جوملا 1.7 رو هم نصب کردم ولی الان نمی دونم آدرس سایتم چی و چه جوری باید فعالش کنم تو رو خدا کمک کنید
اگه بتونید جواب رو به آدرس زیر ایمیل کنید و یا حداقل یک راهنمای کامل جوملا رو به من معرفی کنید. با تشکر
h.bahadori@yahoo.com

درود

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .

ادرس سایت شما همان ادرسی میباشد که شما در موقع ثبت دامنه انتخاب کردید .

برای نصب جوملا نزیز می توانید از کتاب جوملا و یا آموزش های تصویری زیر کمک بگیرید :

نصب جوملا 1.7 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)

نصب جوملا 1.7 در Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_Cpanel)

اگر همچنان نیز مشکل داشتید به بنده پیغام بدهید .

موفق باشید

محمد محسنی
02-16-2012, 04:54 AM
دوست عزیز سلام
به انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خوش آمدید

در ابتدا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه بفرمایید

همانطور که دوست خوبمون گفتند کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به شما خیلی میتونه کمک کند.

در ضمن جواب بسیاری از سوال های شما در مستندات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می باشد.

یا حق.