-
راهنمایی کمک کمک
سلام داداش
من تازه واردم و می خوام با جوملا یک سایت بسازم برنامه جوملا 1.7 رو هم نصب کردم ولی الان نمی دونم آدرس سایتم چی و چه جوری باید فعالش کنم تو رو خدا کمک کنید
اگه بتونید جواب رو به آدرس زیر ایمیل کنید و یا حداقل یک راهنمای کامل جوملا رو به من معرفی کنید. با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-15-2012 07:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اطلاعات بیشتری در مورد آدرس سایت خود ارائه کنید تا بهتر راهنمایی کنیم. کتاب راهنمای جامع جوملا در لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود است.
-
کاربر مقابل از mgh494 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
rayanehnews
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام داداش
من تازه واردم و می خوام با جوملا یک سایت بسازم برنامه جوملا 1.7 رو هم نصب کردم ولی الان نمی دونم آدرس سایتم چی و چه جوری باید فعالش کنم تو رو خدا کمک کنید
اگه بتونید جواب رو به آدرس زیر ایمیل کنید و یا حداقل یک راهنمای کامل جوملا رو به من معرفی کنید. با تشکر
درود
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
ادرس سایت شما همان ادرسی میباشد که شما در موقع ثبت دامنه انتخاب کردید .
برای نصب جوملا نزیز می توانید از کتاب جوملا و یا آموزش های تصویری زیر کمک بگیرید :
اگر همچنان نیز مشکل داشتید به بنده پیغام بدهید .
موفق باشید
-
-
دوست عزیز سلام
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خوش آمدید
در ابتدا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه بفرمایید
همانطور که دوست خوبمون گفتند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به شما خیلی میتونه کمک کند.
در ضمن جواب بسیاری از سوال های شما در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)