توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قفل کردن www
ALIREZA10025
02-17-2012, 02:23 PM
با سلام و احترام
من پلاگین plg_airedirect<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را برای قفل کردن www سایت دانلود کرده ام آیا بهتر است سایت با www یا بدون www باشد
و آیا لزومی دارد این کار را انجام داد
لطفا راهنمائی
با سپاس
poonoodi
02-17-2012, 02:48 PM
سلام
بحث با www یا بدون آن بیشتر در مورد گوگل سئو اهمیت داشت
و اینکه برای هر صفحه در گوگل دو ادرس بوجود می امد و باعث پایین امدن امتیازسایت در گوگل میشد
اما الان که گوگل خودش این امکان را در گوگل وب مستر قرار داده که صاحب سایت به گوگل بگه سایت اش رو با www ببینه یا بدون آن یا با هردو
عملا این عملیات قفل کردن کار بیهوده ای به نظر میاد
موفق باشید
ALIREZA10025
02-17-2012, 03:14 PM
با سلام و احترام
دوست عزیز لطفا همین روشی را که فرمودید بیشتر توضیح فرمائید و راه انجام آن
با سپاس
poonoodi
02-17-2012, 03:26 PM
در گوگل وب مستر تولز ثبت نام و سایت خود را بهش معرفی کنید
پس از انجام عملیات فوق کنترل پنلی در اختیار شما قرار میگیره که امکاناتی برای بهینه سازی سایت شما برای موتور جستجوی گوگل داره
یکی از امکانات این کنترل پنل انتخاب حالت سایت با www با بدون آن برای موتور جستجوی گوگل است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
ALIREZA10025
02-17-2012, 04:02 PM
من داخل وب مستر گوگل ، کنترل پنل دارم ولی نتوانستم مورد فوق را پیدا کنم امکان دارد کمی بیشتر راهنمائی فرمائید
با سپاس
poonoodi
02-17-2012, 04:11 PM
dashboard----->site configuration ------>settings
Preferred domain
ALIREZA10025
02-17-2012, 04:25 PM
من وقتی به این قسمت میروم و گزینه با www را انتخاب میکنم این ارور را دریافت میکنم
Part of the process of setting a preferred domain is to verify that you own <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Please verify <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با سپاس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.