با سلام و احترام
من پلاگین plg_airedirectwww_for_j_1_5 را برای قفل کردن www سایت دانلود کرده ام آیا بهتر است سایت با www یا بدون www باشد
و آیا لزومی دارد این کار را انجام داد
لطفا راهنمائی
با سپاس

با سلام و احترام
من پلاگین plg_airedirectwww_for_j_1_5 را برای قفل کردن www سایت دانلود کرده ام آیا بهتر است سایت با www یا بدون www باشد
و آیا لزومی دارد این کار را انجام داد
لطفا راهنمائی
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بحث با www یا بدون آن بیشتر در مورد گوگل سئو اهمیت داشت
و اینکه برای هر صفحه در گوگل دو ادرس بوجود می امد و باعث پایین امدن امتیازسایت در گوگل میشد
اما الان که گوگل خودش این امکان را در گوگل وب مستر قرار داده که صاحب سایت به گوگل بگه سایت اش رو با www ببینه یا بدون آن یا با هردو
عملا این عملیات قفل کردن کار بیهوده ای به نظر میاد
موفق باشید
با سلام و احترام
دوست عزیز لطفا همین روشی را که فرمودید بیشتر توضیح فرمائید و راه انجام آن
با سپاس
در گوگل وب مستر تولز ثبت نام و سایت خود را بهش معرفی کنید
پس از انجام عملیات فوق کنترل پنلی در اختیار شما قرار میگیره که امکاناتی برای بهینه سازی سایت شما برای موتور جستجوی گوگل داره
یکی از امکانات این کنترل پنل انتخاب حالت سایت با www با بدون آن برای موتور جستجوی گوگل است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
من داخل وب مستر گوگل ، کنترل پنل دارم ولی نتوانستم مورد فوق را پیدا کنم امکان دارد کمی بیشتر راهنمائی فرمائید
با سپاس
dashboard----->site configuration ------>settings
Preferred domain
من وقتی به این قسمت میروم و گزینه با www را انتخاب میکنم این ارور را دریافت میکنم
Part of the process of setting a preferred domain is to verify that you own [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. Please verify [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)