PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد مجموعه مطالب جدید

nadima
02-28-2012, 05:45 AM
با سلام و خسته نباشید
1.گزینه مادر و گزینه مجوزها و گزینه های اصلی را لطفا توضیح دهید
2. چطور زیر مجموعه تعریف کنم؟

nadima
02-28-2012, 06:05 AM
ببخشید در post قبلی منظورم گزینه والد بود نه گزینه مادر

shmata
02-28-2012, 06:16 AM
با سلام و خسته نباشید
1.گزینه مادر و گزینه مجوزها و گزینه های اصلی را لطفا توضیح دهید
2. چطور زیر مجموعه تعریف کنم؟

از منو محتوا / مدیریت مجموعه ها / ایجاد یک مجموعه جدید میتوانید یک مجموعه جدید ایجاد کنید مثلا اگر یک مجموعه به نام اخبار ایجاد کنید که 2 زیر مجموعه به نامهای ورزشی و هنری داشته باشد اخبار گزینه والد این 2 زیر مجموعه است

nadima
02-28-2012, 06:32 AM
خوب من که گزینه ورزشی و هنری را که ندارم؟ چطوری و کجا تعریف کنم

shmata
02-28-2012, 06:37 AM
خوب من که گزینه ورزشی و هنری را که ندارم؟ چطوری و کجا تعریف کنم

عزیزم نام اون مجموعه ها رو(ورزشی و ...) من مثال زدم براتون :)
شما میتونید مجموعه های متعددی با هر اسمی بسازید و اون رو زیر مجموعه ی یک مجموعه قرار بدید در اون صورت مجموعه ای سطح بالاتر والد نامیده میشود.

nadima
02-28-2012, 06:46 AM
فهمیدم. یعنی همه ی مجموعه ها را تعریف میکنم . بعد هر کدام را که خواستم زیر مجموعه قرار میدم. بخشید سوال هام ابتدایی
الان مثلا می خوام مراکز خدمات تعریف کنم با زیر مجموعه های تهران و شهرستان. اینها را همه توی مجموعه تعریف کنم یا نه با ایجاد مطالب

shmata
02-28-2012, 06:55 AM
فهمیدم. یعنی همه ی مجموعه ها را تعریف میکنم . بعد هر کدام را که خواستم زیر مجموعه قرار میدم. بخشید سوال هام ابتدایی
الان مثلا می خوام مراکز خدمات تعریف کنم با زیر مجموعه های تهران و شهرستان. اینها را همه توی مجموعه تعریف کنم یا نه با ایجاد مطالب
خواهش میکنم هیچ مشکلی نیست هر سوالی در زمینه جوملا دارید بپرسید
بله مجموعه ها را به طریقی که مطرح شد بسازید در مدیریت مجموعه بسازید
مطالب مرتبط با مجموعه ها را در مدیریت مطالب وقتی یک مطلب جدید ایجاد میکنید از قسمت مجموعه میتونید مشخص کنید که آن مطلب در کدام مجموعه قرار بگیرد

nadima
02-28-2012, 06:59 AM
واقعا متشکرم. پس هرچی که می خوام توی سایتم داشته باشم را باید در مجموعه تعریف کنم. حتی گزینه های مربوط به منوی بالا و یا گزینه جستجو؟ درسته؟

shmata
02-28-2012, 07:07 AM
واقعا متشکرم. پس هرچی که می خوام توی سایتم داشته باشم را باید در مجموعه تعریف کنم. حتی گزینه های مربوط به منوی بالا و یا گزینه جستجو؟ درسته؟

بهتره که هر مطلبی رو که در سایت ایجاد میکنید در یک مجموعه قرار بدید این کار مزایای زیادی داره که اگر کتاب مدیریت جوملا 1.5 مطالعه کنید متوجه خواهید شد.
البته منوها رو که نمیتونید در یک مجموعه قرار بدید.

nadima
02-28-2012, 07:21 AM
درسته. می شه این سایت را ببینید. من می خوام مثل این درست کنم.gigaset.ir
الن منوی اصلی را که دارای این گزینه هاست: صفحه اصلی/محصولات/مراکز فروش/مراکز خدمات/شرایط گارانتی را همه را در مجموعه تعریف کردم. و اونهایی که زیر مجموعه می خواست را زیر مجموعه هم تعریف کردم. حالا سمت چپ بالا که این منو ها را دارد: صفحه اصلی/نکاتی دربمورد سایت/تماس با ما را چه جوری و کجا تعریف کنم؟ و چه جوری انتخاب کنم که در اون قسمت قرار بگیرد.