با سلام و خسته نباشید
1.گزینه مادر و گزینه مجوزها و گزینه های اصلی را لطفا توضیح دهید
2. چطور زیر مجموعه تعریف کنم؟

با سلام و خسته نباشید
1.گزینه مادر و گزینه مجوزها و گزینه های اصلی را لطفا توضیح دهید
2. چطور زیر مجموعه تعریف کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببخشید در post قبلی منظورم گزینه والد بود نه گزینه مادر
ویرایش توسط nadima : 02-28-2012 در ساعت 06:16 AM
از منو محتوا / مدیریت مجموعه ها / ایجاد یک مجموعه جدید میتوانید یک مجموعه جدید ایجاد کنید مثلا اگر یک مجموعه به نام اخبار ایجاد کنید که 2 زیر مجموعه به نامهای ورزشی و هنری داشته باشد اخبار گزینه والد این 2 زیر مجموعه استنوشته اصلی توسط nadima [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب من که گزینه ورزشی و هنری را که ندارم؟ چطوری و کجا تعریف کنم
عزیزم نام اون مجموعه ها رو(ورزشی و ...) من مثال زدم براتوننوشته اصلی توسط nadima [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما میتونید مجموعه های متعددی با هر اسمی بسازید و اون رو زیر مجموعه ی یک مجموعه قرار بدید در اون صورت مجموعه ای سطح بالاتر والد نامیده میشود.
فهمیدم. یعنی همه ی مجموعه ها را تعریف میکنم . بعد هر کدام را که خواستم زیر مجموعه قرار میدم. بخشید سوال هام ابتدایی
الان مثلا می خوام مراکز خدمات تعریف کنم با زیر مجموعه های تهران و شهرستان. اینها را همه توی مجموعه تعریف کنم یا نه با ایجاد مطالب
خواهش میکنم هیچ مشکلی نیست هر سوالی در زمینه جوملا دارید بپرسیدنوشته اصلی توسط nadima [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله مجموعه ها را به طریقی که مطرح شد بسازید در مدیریت مجموعه بسازید
مطالب مرتبط با مجموعه ها را در مدیریت مطالب وقتی یک مطلب جدید ایجاد میکنید از قسمت مجموعه میتونید مشخص کنید که آن مطلب در کدام مجموعه قرار بگیرد
واقعا متشکرم. پس هرچی که می خوام توی سایتم داشته باشم را باید در مجموعه تعریف کنم. حتی گزینه های مربوط به منوی بالا و یا گزینه جستجو؟ درسته؟
بهتره که هر مطلبی رو که در سایت ایجاد میکنید در یک مجموعه قرار بدید این کار مزایای زیادی داره که اگر کتاب مدیریت جوملا 1.5 مطالعه کنید متوجه خواهید شد.نوشته اصلی توسط nadima [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته منوها رو که نمیتونید در یک مجموعه قرار بدید.
درسته. می شه این سایت را ببینید. من می خوام مثل این درست کنم.gigaset.ir
الن منوی اصلی را که دارای این گزینه هاست: صفحه اصلی/محصولات/مراکز فروش/مراکز خدمات/شرایط گارانتی را همه را در مجموعه تعریف کردم. و اونهایی که زیر مجموعه می خواست را زیر مجموعه هم تعریف کردم. حالا سمت چپ بالا که این منو ها را دارد: صفحه اصلی/نکاتی دربمورد سایت/تماس با ما را چه جوری و کجا تعریف کنم؟ و چه جوری انتخاب کنم که در اون قسمت قرار بگیرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)