PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال

alireza_tajiki
02-28-2012, 09:48 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواهم یک سایت طراحی کنم و تا حالا هیچ گونه شناختی هم از جوملا نداشته ام دوستان راهنمایی کردند جوملا رو نصب کردم حالا می خواهم هر تغیری که در سایت می دم بعدش ببینم مثلا یک بخش ایجاد کردم می خواهم ببینم عده ای از دوستان گفتند بعد از نام سایتی که می خواهی ایجاد کنی کلمه ادمینستر رو بنویس باز می شه ولی من کردم نشد چه کار باید بکنم؟
با تشکر

moharrami
02-28-2012, 10:06 AM
سلام دوست عزیز ...
به این صورت اقدام کن ::

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*.*/administrator

به جای *.* دامنه سایتت رو وارد کن...

به قول پیشکسوتای سایت :: یا علی ...

hamidy
02-28-2012, 10:32 AM
سلام

پیشنهاد می کنم ابتدا کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.

قبلا از اینکه سوالتون رو بپرسید در انجمن جستجو کنید.

دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) مرجعی برای آموزش های جوملاست.

موفق باشید

alireza_tajiki
02-29-2012, 08:38 AM
با سلام مجدد در هنگام نصب جوملا در قسمت دیتابیس پیغام خطای « قادر به اتصال به دیتابیس نیست» می دهد مشکل از کجاست و چگونه باید مشکل را برطرف کرد لطفا راهنمایی کنید

shmata
02-29-2012, 08:43 AM
با سلام مجدد در هنگام نصب جوملا در قسمت دیتابیس پیغام خطای « قادر به اتصال به دیتابیس نیست» می دهد مشکل از کجاست و چگونه باید مشکل را برطرف کرد لطفا راهنمایی کنید
مشکل شما یکی از موارد زیر است
- »شخصات مربوط به Database نادرست است
- مشخصات مربوط به user Database نادرست است
- یوزر مورد نظر سطح دسترسی لازم را برای database ندارد (All previlegs)