-
سوال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواهم یک سایت طراحی کنم و تا حالا هیچ گونه شناختی هم از جوملا نداشته ام دوستان راهنمایی کردند جوملا رو نصب کردم حالا می خواهم هر تغیری که در سایت می دم بعدش ببینم مثلا یک بخش ایجاد کردم می خواهم ببینم عده ای از دوستان گفتند بعد از نام سایتی که می خواهی ایجاد کنی کلمه ادمینستر رو بنویس باز می شه ولی من کردم نشد چه کار باید بکنم؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-28-2012 09:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز ...
به این صورت اقدام کن ::
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به جای *.* دامنه سایتت رو وارد کن...
به قول پیشکسوتای سایت :: یا علی ...
-
-
سلام
پیشنهاد می کنم ابتدا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
قبلا از اینکه سوالتون رو بپرسید در انجمن جستجو کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مرجعی برای آموزش های جوملاست.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام مجدد در هنگام نصب جوملا در قسمت دیتابیس پیغام خطای « قادر به اتصال به دیتابیس نیست» می دهد مشکل از کجاست و چگونه باید مشکل را برطرف کرد لطفا راهنمایی کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
alireza_tajiki
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام مجدد در هنگام نصب جوملا در قسمت دیتابیس پیغام خطای « قادر به اتصال به دیتابیس نیست» می دهد مشکل از کجاست و چگونه باید مشکل را برطرف کرد لطفا راهنمایی کنید
مشکل شما یکی از موارد زیر است
- »شخصات مربوط به Database نادرست است
- مشخصات مربوط به user Database نادرست است
- یوزر مورد نظر سطح دسترسی لازم را برای database ندارد (All previlegs)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)