توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب برای دیتا بیس!
apoosh
03-09-2012, 04:47 PM
من میخوام یک سایت جوملا طراحی کنم، آموزش قدم به قدم را هم دنبال کردم و از طریق برنامه xampp دارم پیش میرم که راهنماش یک pdf انگلیسی هست که خوب هم توضیح داده
فقط در مرحله چهارم گیر میکنم و پیغام خطای زیر داده میشه
خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس database_for_joomla.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را نداشته باشد . قبل از نصب جوملا مي بايست دیتابیس مورد نظر ايجاد کرده باشيد !.
لطفا کمک کنید چکار کنید و با توجه به اینکه در این زمینه مبتدی هستم جوری راهنمایی بفرمایید که متوجه بشم، طراحی این سایت خیلی برام مهم هست و الان دارم اینکار را بر روی کامپیوتر خودم انجام میدم
پیشاپیش از راهنمایی شما اساتید ممنونم:rose:
P30Yaran
03-09-2012, 05:18 PM
سلام
در بخش امضای من فیلم فارسی آموزش نصب جوملا از اول تا آخر بر روی هاست و لوکال هاست هست ! فیلم رو مشاهده کنید و طبق فیلم پیش برید اگه مشکلی بود بگید درخدمتم
موفق باشید
apoosh
03-09-2012, 05:36 PM
مشکل من اینه که نمیتونم بر روی لوکال هاست دیتا بیس بسازم! خب چجوری اینار رو بکنم؟!
الان با توجه به سرعت و حجمم نمیشه این فیلم رو دانلود کنم
apoosh
03-09-2012, 06:33 PM
آقا من این فیلم رو گرفتم، قدم به قدم هم مثل اون پیش رفتم، اما باز در مرحله چهارم به مشکل خوردم و پس از اینکه دکمه ادامه رو میزنم یک صفحه که توش دری وری نوشته میاد بالا!! خطا اولش هم این رو نوشته
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near
یکی کمک کنه چکار کنم، نمیدونم چرا اینجوری میشه
P30Yaran
03-09-2012, 08:24 PM
سلام
من به ایم مشکل برنخوردم تاحالا اما روش زیر رو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر نتیجه رو اعلام کنید
درموقع ورود اطلاعات هاست و نام کاربری طبق فیلم عمل کنید به این گزینه هم دقت کنید ! بالای نام هاست گزینه نوع دیتابیس وجود داره mysql , mysqli اینرو تغییر بدید ببینید چی میشه
موفق باشید
apoosh
03-10-2012, 07:09 AM
سلام
من به ایم مشکل برنخوردم تاحالا اما روش زیر رو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر نتیجه رو اعلام کنید
درموقع ورود اطلاعات هاست و نام کاربری طبق فیلم عمل کنید به این گزینه هم دقت کنید ! بالای نام هاست گزینه نوع دیتابیس وجود داره mysql , mysqli اینرو تغییر بدید ببینید چی میشه
موفق باشید
اینکار رو کردم اما درست نمیشه!
نمیدونم چیکار کنم، شاید مشکل از سطح دسترسی و این چیزها باشه که البته نمیدونم از کجا باید تنظیم بشه
تروخدا یکی بگه چه کنم، با برنامهwamp هم همین مشکل رو دارم
apoosh
03-10-2012, 07:19 AM
این کل پیغام خطایی هست که میده! لطفا یکی بگه چه کنم
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
apoosh
03-10-2012, 02:26 PM
یعنی واقعا هیچکس جز این دوستمون اطلاعاتی برای حل این مشکل نداره؟!!
P30Yaran
03-10-2012, 03:09 PM
ببینید دوست عزیز یه بار Xampp رو کامل حذف کنید و سپس سیستم رو ریستارت کنید
با Safemode ویندوز رو بیارید بالا (در موقع روشن کردن سیستم کلید F8 رو چند بار بزنید لیستی باز میشه Safe mode رو انتخاب کنید)
سپس در ویندوز اجرا شده Xampp رو نصب کنید بعد از نصب سیستم رو ریستارت کنید
بزارید ویندوز به صورت عادی بیاد بالا !
بعد Xampp رو اجرا کنید
Apachi , Mysql رو به تنهایی اجرا کنید (start بزنید) !
بعد بزنید localhost ببینید چی میاد !
سپس اگه صفحه ای باز شد و از شما خواست زبان رو انتخاب کنید english رو بزنید سپس مثل فیلم که در امضای من هست تمام مراحل رو طی کنید (دقیقا همونطور - یعنی حتی نام دیتابیس رو هم میخواید بسازید همونی بنویسید که در فیلم هست (میشه اسم دیگه نوشتم میخوام که برای ورد اطلاعات به مشکل برنخورید)!
سپس مراحل نصب رو طی کنید ببینید به مشکلی بر می خورید یا خیر!
اگه امکانش هست از تمامی مراحل شات اسکرین یا همون عکس بگیرید ! برای عکس گرفتن از دکمه Print screen یا Prt Sc Sysrq روی کیبورد استفاده کنید
نتیجه رو اعلام کنید ! ببینیم می تونیم کمکتون کنیم مشکلتون برطرف یشه یا خیر
موفق باشید
apoosh
03-10-2012, 06:47 PM
ببینید دوست عزیز یه بار Xampp رو کامل حذف کنید و سپس سیستم رو ریستارت کنید
با Safemode ویندوز رو بیارید بالا (در موقع روشن کردن سیستم کلید F8 رو چند بار بزنید لیستی باز میشه Safe mode رو انتخاب کنید)
سپس در ویندوز اجرا شده Xampp رو نصب کنید بعد از نصب سیستم رو ریستارت کنید
بزارید ویندوز به صورت عادی بیاد بالا !
بعد Xampp رو اجرا کنید
Apachi , Mysql رو به تنهایی اجرا کنید (start بزنید) !
بعد بزنید localhost ببینید چی میاد !
سپس اگه صفحه ای باز شد و از شما خواست زبان رو انتخاب کنید english رو بزنید سپس مثل فیلم که در امضای من هست تمام مراحل رو طی کنید (دقیقا همونطور - یعنی حتی نام دیتابیس رو هم میخواید بسازید همونی بنویسید که در فیلم هست (میشه اسم دیگه نوشتم میخوام که برای ورد اطلاعات به مشکل برنخورید)!
سپس مراحل نصب رو طی کنید ببینید به مشکلی بر می خورید یا خیر!
اگه امکانش هست از تمامی مراحل شات اسکرین یا همون عکس بگیرید ! برای عکس گرفتن از دکمه Print screen یا Prt Sc Sysrq روی کیبورد استفاده کنید
نتیجه رو اعلام کنید ! ببینیم می تونیم کمکتون کنیم مشکلتون برطرف یشه یا خیر
موفق باشید
مو به مو کارهایی که گفتید را انجام دادم، اما باز نتیجه همان شد، چهارتا اسکرین شات هم از قسمتهایی که فکر میکردم مهمتره گذاشتم
اسکرین اول مروبط به زمان پیش از نصب هست که این اخطار رو میده، گفتم شاید مهم باشه، اما راه حلی برای برطرف کردنش بلد نبودم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینهم برای زمانی که دیتا بیس رو میسازم، فقط نمیدونم چرا اینهمه دیتا بیس از پیش ساخته وجود داره! در صورتیکه من هیچ کار اضافی انجام ندادم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینهم زمانی که مشغول تکمیل بخش چهارم (همون سختترین خوان!!) هستم
و این هم همان خطای معروف که دیگه دیوونم کرده
امیدوارم شما دیگه متوجه بشید ایراد از کجاست
P30Yaran
03-10-2012, 07:20 PM
سلام
دوست عزیز برای خطای عکس شماره یک این کار رو انجام بده!
بیا کنترل پنل
user account
change user account control setting رو بزن
نوار پیمایش در صفحه باز شده رو بیار پایین تا انتها ذخیره کن
سیستم رو ریستارت کن بعد یین این ارور رو میده یا خیر
در عکس شماره 3 : این گزینه رو تغییر دادید ببینید مشکل حل میشه یا خیر!
apoosh
03-10-2012, 07:43 PM
سلام
دوست عزیز برای خطای عکس شماره یک این کار رو انجام بده!
بیا کنترل پنل
user account
change user account control setting رو بزن
نوار پیمایش در صفحه باز شده رو بیار پایین تا انتها ذخیره کن
سیستم رو ریستارت کن بعد یین این ارور رو میده یا خیر
در عکس شماره 3 : این گزینه رو تغییر دادید ببینید مشکل حل میشه یا خیر!
در ابتدا جا داره از اینهمه زحمت و پیگیری شما تشکر کنم
همه کارهایی که گفتید را هم انجام دادم اما مشکل به همان شکل قبلی پابرجاست
P30Yaran
03-11-2012, 04:01 AM
سلام
یه کار دیگه هم میشه کرد که من اجازه این کار رو ندارم !
* با استفاده از نرم افزار teamviwer از راه دور یا من یا مدیران سایت براتون نصب کنند و مشکلتون رو بررسی کنند:D
پس با آقای فیروزمندان یا مدیران سایت تماس بگیرید ببینید میتونن مشکلتون رو حل کنند یا خیر
باز هم شرمنده نتونستم مشکلتون رو حل کنم
موفق و پیروز باشید
apoosh
03-13-2012, 06:56 AM
سلام
یه کار دیگه هم میشه کرد که من اجازه این کار رو ندارم !
* با استفاده از نرم افزار teamviwer از راه دور یا من یا مدیران سایت براتون نصب کنند و مشکلتون رو بررسی کنند:D
پس با آقای فیروزمندان یا مدیران سایت تماس بگیرید ببینید میتونن مشکلتون رو حل کنند یا خیر
موفق و پیروز باشید
من از پیگیری و وقتی که در کل گذاشتید بسیار سپاسگزارم
ای کاش سایر دوستان نیز کمکی در این زمینه میکردند
اما در هر صورت بسیار ممنون
P30Yaran
03-13-2012, 05:42 PM
سلام
والا من که دیگه راهی به ذهنم نمیرسه! تمام چیزایی رو که به ذهنم میرسید بهتون گفتم!
راه نهایی رو هم گفتم ! ( با استفاده از نرم افزار teamviwer از راه دور یا من یا مدیران سایت براتون نصب کنند و مشکلتون رو بررسی کنند:D)
(پس با آقای فیروزمندان یا مدیران سایت تماس بگیرید ببینید میتونن مشکلتون رو حل کنند یا خیر)
موفق و پیروز باشید
elnino68
08-08-2012, 09:57 AM
سلام من دلیل این مشکل رو خودم فهمیدم یعنی فقط و فقط از عدم هماهنگی نسخه ومپ یا زمپ با نسخه جوملایی هستش که نصب کردین:thanks: امیدوارم مشکل حل شه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.