-
مشکل عجیب برای دیتا بیس!
من میخوام یک سایت جوملا طراحی کنم، آموزش قدم به قدم را هم دنبال کردم و از طریق برنامه xampp دارم پیش میرم که راهنماش یک pdf انگلیسی هست که خوب هم توضیح داده
فقط در مرحله چهارم گیر میکنم و پیغام خطای زیر داده میشه
خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس database_for_joomla.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را نداشته باشد . قبل از نصب جوملا مي بايست دیتابیس مورد نظر ايجاد کرده باشيد !.
لطفا کمک کنید چکار کنید و با توجه به اینکه در این زمینه مبتدی هستم جوری راهنمایی بفرمایید که متوجه بشم، طراحی این سایت خیلی برام مهم هست و الان دارم اینکار را بر روی کامپیوتر خودم انجام میدم
پیشاپیش از راهنمایی شما اساتید ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-09-2012 04:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در بخش امضای من فیلم فارسی آموزش نصب جوملا از اول تا آخر بر روی هاست و لوکال هاست هست ! فیلم رو مشاهده کنید و طبق فیلم پیش برید اگه مشکلی بود بگید درخدمتم
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مشکل من اینه که نمیتونم بر روی لوکال هاست دیتا بیس بسازم! خب چجوری اینار رو بکنم؟!
الان با توجه به سرعت و حجمم نمیشه این فیلم رو دانلود کنم
-
-
آقا من این فیلم رو گرفتم، قدم به قدم هم مثل اون پیش رفتم، اما باز در مرحله چهارم به مشکل خوردم و پس از اینکه دکمه ادامه رو میزنم یک صفحه که توش دری وری نوشته میاد بالا!! خطا اولش هم این رو نوشته
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near
یکی کمک کنه چکار کنم، نمیدونم چرا اینجوری میشه
-
-
سلام
من به ایم مشکل برنخوردم تاحالا اما روش زیر رو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر نتیجه رو اعلام کنید
درموقع ورود اطلاعات هاست و نام کاربری طبق فیلم عمل کنید به این گزینه هم دقت کنید ! بالای نام هاست گزینه نوع دیتابیس وجود داره mysql , mysqli اینرو تغییر بدید ببینید چی میشه
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
p30yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من به ایم مشکل برنخوردم تاحالا اما روش زیر رو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر نتیجه رو اعلام کنید
درموقع ورود اطلاعات هاست و نام کاربری طبق فیلم عمل کنید به این گزینه هم دقت کنید ! بالای نام هاست گزینه نوع دیتابیس وجود داره mysql , mysqli اینرو تغییر بدید ببینید چی میشه
موفق باشید
اینکار رو کردم اما درست نمیشه!
نمیدونم چیکار کنم، شاید مشکل از سطح دسترسی و این چیزها باشه که البته نمیدونم از کجا باید تنظیم بشه
تروخدا یکی بگه چه کنم، با برنامهwamp هم همین مشکل رو دارم
-
-
این کل پیغام خطایی هست که میده! لطفا یکی بگه چه کنم
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
-
-
یعنی واقعا هیچکس جز این دوستمون اطلاعاتی برای حل این مشکل نداره؟!!
-
-
ببینید دوست عزیز یه بار Xampp رو کامل حذف کنید و سپس سیستم رو ریستارت کنید
با Safemode ویندوز رو بیارید بالا (در موقع روشن کردن سیستم کلید F8 رو چند بار بزنید لیستی باز میشه Safe mode رو انتخاب کنید)
سپس در ویندوز اجرا شده Xampp رو نصب کنید بعد از نصب سیستم رو ریستارت کنید
بزارید ویندوز به صورت عادی بیاد بالا !
بعد Xampp رو اجرا کنید
Apachi , Mysql رو به تنهایی اجرا کنید (start بزنید) !
بعد بزنید localhost ببینید چی میاد !
سپس اگه صفحه ای باز شد و از شما خواست زبان رو انتخاب کنید english رو بزنید سپس مثل فیلم که در امضای من هست تمام مراحل رو طی کنید (دقیقا همونطور - یعنی حتی نام دیتابیس رو هم میخواید بسازید همونی بنویسید که در فیلم هست (میشه اسم دیگه نوشتم میخوام که برای ورد اطلاعات به مشکل برنخورید)!
سپس مراحل نصب رو طی کنید ببینید به مشکلی بر می خورید یا خیر!
اگه امکانش هست از تمامی مراحل شات اسکرین یا همون عکس بگیرید ! برای عکس گرفتن از دکمه Print screen یا Prt Sc Sysrq روی کیبورد استفاده کنید
نتیجه رو اعلام کنید ! ببینیم می تونیم کمکتون کنیم مشکلتون برطرف یشه یا خیر
موفق باشید
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)