PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در فعال سازی چند افزونه php

elenorgt500
03-24-2012, 07:36 AM
با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان من ماژول گالری تصاویر می خواستم نصب کنم که نیاز به سه افزونه زیر دارد می توانید بگویید چطوری این افزونه ها را فعال کنم؟ PHP PDO module PHP MySQL PDO driver PHP Sqlite PDO driver

shmata
03-24-2012, 08:13 AM
یعنی هنگام نصب افزونه با پیغام خطا مواجه میشید ؟
میشه بیشتر توضیح بدید
میتونید این افزونه گالری تصاویر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم امتحان کنید .

elenorgt500
03-24-2012, 08:56 AM
آره هنگام نصب که پیغام خطا میده ولی من از بسته های آماده استفاده کردم ولی هنگام استفاده از ماژول این سه پیغام رو میده حالا راهی هست که از htaccess فعالش کنم؟

shmata
03-24-2012, 09:22 AM
چه پیغامی میده لطفا دقیق بنویسید در ضمن
شما میتونید از افزونه ای که در پست قبلی بهتون معرفی کردم استفاده کنید .

elenorgt500
03-24-2012, 09:24 AM
The PHP PDO module is needed but not installed. - The PHP MySQL PDO driver is needed but not installed. - The PHP Sqlite PDO driver is needed but not installed

---

من از جوملا 2.5 استفاده می کنم ، در صمن این ماژول خوبه اگر لصف کنید و راهنمایی کنید که این افزونه ها رو فعال کنم متشکر می شوم

shmata
03-24-2012, 09:42 AM
The PHP PDO module is needed but not installed. - The PHP MySQL PDO driver is needed but not installed. - The PHP Sqlite PDO driver is needed but not installed

باز هم نگفتید از چه افزونه ای استفاده میکنید که با این خطا مواجه میشید ؟
آموزش استفاده از پلاگین sige (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE)

elenorgt500
03-24-2012, 09:45 AM
ماژول RokGallery

safajuy
03-24-2012, 01:12 PM
سلام

سايتتون روي لوكال هستش يا انلاينه؟

اگر آنلاينه با مدير هاستتون تماس بگيريد و بگيد كه اين سه ماژول رو فعال كنند

موفق باشيد