با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان من ماژول گالری تصاویر می خواستم نصب کنم که نیاز به سه افزونه زیر دارد می توانید بگویید چطوری این افزونه ها را فعال کنم؟ PHP PDO module PHP MySQL PDO driver PHP Sqlite PDO driver

با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان من ماژول گالری تصاویر می خواستم نصب کنم که نیاز به سه افزونه زیر دارد می توانید بگویید چطوری این افزونه ها را فعال کنم؟ PHP PDO module PHP MySQL PDO driver PHP Sqlite PDO driver
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یعنی هنگام نصب افزونه با پیغام خطا مواجه میشید ؟
میشه بیشتر توضیح بدید
میتونید این افزونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم امتحان کنید .
آره هنگام نصب که پیغام خطا میده ولی من از بسته های آماده استفاده کردم ولی هنگام استفاده از ماژول این سه پیغام رو میده حالا راهی هست که از htaccess فعالش کنم؟
چه پیغامی میده لطفا دقیق بنویسید در ضمن
شما میتونید از افزونه ای که در پست قبلی بهتون معرفی کردم استفاده کنید .
The PHP PDO module is needed but not installed. - The PHP MySQL PDO driver is needed but not installed. - The PHP Sqlite PDO driver is needed but not installed
---
من از جوملا 2.5 استفاده می کنم ، در صمن این ماژول خوبه اگر لصف کنید و راهنمایی کنید که این افزونه ها رو فعال کنم متشکر می شوم
ویرایش توسط mersad : 03-24-2012 در ساعت 08:25 PM دلیل: دو پست شما یکی شد
باز هم نگفتید از چه افزونه ای استفاده میکنید که با این خطا مواجه میشید ؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط elenorgt500 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژول RokGallery
سلام
سايتتون روي لوكال هستش يا انلاينه؟
اگر آنلاينه با مدير هاستتون تماس بگيريد و بگيد كه اين سه ماژول رو فعال كنند
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)