PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیح هر عکس در Simple Gallery

saghy_110
03-28-2012, 08:56 AM
سلام به همه دوستان؛ سال نو بر همه شما عزیزان مبارک.
این سوال رو یه بار دیگه مطرح کردم اما دوستان جوابی ندادند؛ گفتم توی یه تاپیک جدا مطرح کنم:
برای اینکه برای هر عکس در Simple Gallery توضیح مربوط و مخصوص به اون عکس رو بنویسیم باید دقیقا چکار کنیم؟
دوستان خرده نگیرند، توی انجمن گشتم و نیافتم

shmata
04-02-2012, 06:25 AM
میتونید از لینک زیر آموزش مربوط به این افزونه + ویدئو آموزشی رو مشاهده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

saghy_110
04-03-2012, 02:50 PM
میتونید از لینک زیر آموزش مربوط به این افزونه + ویدئو آموزشی رو مشاهده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سلام
ممنون از پاسختون
راستش این فیلم دردی رو دوا نکرد چون یکی از این فیلمها مربوط به simple image gallery pro بود که کلاً موضوع ما نبود (البته اون رو هم دیدم چیزی در اون زمینه نداشت) و یکی هم simple image gallery بود که کلاً با این چیزی که جوملا فارسی برای دانلود گذاشته متفاوت بود مضافا به اینکه اون هم توضیحی در این رابطه نداده بود.
من توی تنظیمات پلاگین SIGE، «قابلیت IPTC» و «نمایش اطلاعات تصویر» رو فعال کردم اما نمی دونم کجا می شه این توضیحات رو گذاشت. توی آموزشی هم که توی قسمت مستندات بود من نفهمیدم چطور باید توضیح برای هر عکس رو مجزا ببنویسم.
ممنون می شم اگر بیشتر راهنمایی فرمایید.
یا علی

saghy_110
04-05-2012, 07:50 PM
دوستان پاسخ نمیدهند:(. واقعا برام مهمه.
یا علی

saghy_110
04-09-2012, 12:41 AM
خب من الان بالاخره نفهمیدم این پاسخ ندادن دوستان چه معنایی داره؟
مطمئنا معناش بی اعتنایی به پرسش یک مشتاق دانایی نیست. توی کتم (به فتح کاف) هم نمی ره که کسی پاسخ این پرسش رو بلد نیست. پس همچنان منتظر می مونم . تیم جوملای فارسی، یا علی مدد، کمکی برسونید.

مهدی.
09-18-2012, 09:47 PM
سلام

این پلاگین این امکان رو نداره ! شما اگر میخواهید اینکار را انجام دهید باید از SIGE استفاده کنید ! این افزونه در مرکز افزونه های جوملا فارسی نیز وجود دارد و ترجمه شده است !
آموزش استفاده از این پلاگین هم منتشر شده است در دانشنامه جوملا فارسی که میتونید مطالعه کنید.

در توضیحات نوشته شده که از IPTC پشتیبانی میشود و میتونید اینکار را انجام بدید که جالب هستش و ... !

داکیومنت به انگلیسی هم موجود هست که توضیح کاملتری داده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

هیچکس تنهاتر از خدا نیست