-
توضیح هر عکس در Simple Gallery
سلام به همه دوستان؛ سال نو بر همه شما عزیزان مبارک.
این سوال رو یه بار دیگه مطرح کردم اما دوستان جوابی ندادند؛ گفتم توی یه تاپیک جدا مطرح کنم:
برای اینکه برای هر عکس در Simple Gallery توضیح مربوط و مخصوص به اون عکس رو بنویسیم باید دقیقا چکار کنیم؟
دوستان خرده نگیرند، توی انجمن گشتم و نیافتم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2012 08:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
میتونید از لینک زیر آموزش مربوط به این افزونه + ویدئو آموزشی رو مشاهده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید از لینک زیر آموزش مربوط به این افزونه + ویدئو آموزشی رو مشاهده کنید
سلام
ممنون از پاسختون
راستش این فیلم دردی رو دوا نکرد چون یکی از این فیلمها مربوط به simple image gallery pro بود که کلاً موضوع ما نبود (البته اون رو هم دیدم چیزی در اون زمینه نداشت) و یکی هم simple image gallery بود که کلاً با این چیزی که جوملا فارسی برای دانلود گذاشته متفاوت بود مضافا به اینکه اون هم توضیحی در این رابطه نداده بود.
من توی تنظیمات پلاگین SIGE، «قابلیت IPTC» و «نمایش اطلاعات تصویر» رو فعال کردم اما نمی دونم کجا می شه این توضیحات رو گذاشت. توی آموزشی هم که توی قسمت مستندات بود من نفهمیدم چطور باید توضیح برای هر عکس رو مجزا ببنویسم.
ممنون می شم اگر بیشتر راهنمایی فرمایید.
یا علی
-
-
دوستان پاسخ نمیدهند
. واقعا برام مهمه.
یا علی
-
-
خب من الان بالاخره نفهمیدم این پاسخ ندادن دوستان چه معنایی داره؟
مطمئنا معناش بی اعتنایی به پرسش یک مشتاق دانایی نیست. توی کتم (به فتح کاف) هم نمی ره که کسی پاسخ این پرسش رو بلد نیست. پس همچنان منتظر می مونم . تیم جوملای فارسی، یا علی مدد، کمکی برسونید.
-
-
سلام
این پلاگین این امکان رو نداره ! شما اگر میخواهید اینکار را انجام دهید باید از SIGE استفاده کنید ! این افزونه در مرکز افزونه های جوملا فارسی نیز وجود دارد و ترجمه شده است !
آموزش استفاده از این پلاگین هم منتشر شده است در دانشنامه جوملا فارسی که میتونید مطالعه کنید.
در توضیحات نوشته شده که از IPTC پشتیبانی میشود و میتونید اینکار را انجام بدید که جالب هستش و ... !
داکیومنت به انگلیسی هم موجود هست که توضیح کاملتری داده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)