PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در قالب ساخت شده با artisteer20.

hr_karami
04-13-2012, 07:38 AM
باسلاممن با استفاده از نرم افزار artisteer 2.0یک قالب برای جوملا2.5 طراحی کردم.مشکل اینجاست که وقتی این قالب را در جوملا نصب میکنم و به عنوان قالب پیش فرض قرار می دهم فقط طراحی header و background در قالب هستند و خبری از منو ها و جزئیات دیگر نیست.لطفا راهنمایی کنید

uranus
05-06-2012, 01:38 PM
منم همین مشکلو دارم لطفا راهنماییم کنید

mersad
05-06-2012, 01:47 PM
دروود

برای جوملا 2.5 باید از اخرین ورژن این نرم افزار استفاده کنید

در پناه ایزد

uranus
05-06-2012, 08:03 PM
دروود

برای جوملا 2.5 باید از اخرین ورژن این نرم افزار استفاده کنید

در پناه ایزد

دوست عزیز من از آخرین نسخه این نرم افزار که جوملا 2.5 رو هم پشتیبانی میکنه استفاده کردم اما بازم منوها نمیاد

mersad
05-06-2012, 08:33 PM
باید نسخه اورجینال رو خریداری کنید
نسخه های کرک شده چنین مشکلاتی رو دارند

در پناه ایزد

reza-ite
05-20-2012, 02:53 AM
باسلاممن با استفاده از نرم افزار artisteer 2.0یک قالب برای جوملا2.5 طراحی کردم.مشکل اینجاست که وقتی این قالب را در جوملا نصب میکنم و به عنوان قالب پیش فرض قرار می دهم فقط طراحی header و background در قالب هستند و خبری از منو ها و جزئیات دیگر نیست.لطفا راهنمایی کنید

سلام
دوست عزیز قالب شما دقیقا درست ساخته شده
مثلا وقتی شما یک ورود کاربری با آرتیستر ایجاد میکنید در واقع فضاو مکانی برای ورود کاربری ایجاد کرده اید اگه میخواید که نام کاربری ایجاد کنید باید یک ماژول ورود کاربری در جوملا ایجاد کنید